БУГАРИЈА = ЕУ?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 април 2008
Мислења
20
Поени од реакции
3
Трн браво за постот,треба малце да им проработи свеста на татарчињава,да видат кои се и што се,ништо повеќе и ништо помалце од цигани.

и тие ми биле некои европејци.
Искам да ти кажа, че статујата, која стои като аватар на fmi се наога в Хасково - мојат роден град и е со светски рекорд за височина на статуја на дева со младенец - цели 32 метри. Представи си ти! А ние сме биле цигани. Сега кажи ми зошто ви спреха струјата на крстот над Скопие - скопски цигани ви окрадоха кабелинјата изгледа. Буахахаха!:pos2:
Аз ти препор'чва повеке без обидни квалификации, штото жена ми е лјута македонка и като прочита как ни обиждаш б'лгарите ј се дига притисокот до небото:nenene:

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Аз ти препор'чва повеке без обидни квалификации, штото жена ми е лјута македонка и като прочита как ни обиждаш б'лгарите ј се дига притисокот до небото:nenene:
Тоа од вистинските Македонци или од оние СФ како бугарски македонци и грчки македонци?

Член од
7 април 2008
Мислења
20
Поени од реакции
3
Па ти казвам македонка значи од Македонија,(насек'де другаде се македонски б'лгари) от еден град близу да Скопие, ке замолчам одкаде точно е

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
Аххх бе до вчера од глад умиравте, сеа мислите влеговте у Европа ?
Вие сте Цигу-Лигу.
Ни вие Вулгарите ни Гејлада не влегоа заслужено во ЕУ.Сето тоа е интерес од големите држави.
:pos2:

Ra

Член од
15 февруари 2008
Мислења
417
Поени од реакции
5
Надјавам се един ден и това да стане!
Това ште означава, че сте започнали да уважавате с'седите си.
Не само комшиите ами цел свет го поштуваме..
Се разбира, со исклучок на татар-циганите и цигано-елините...
Секој друг секоја чест и за човек го есапиме...
Се разбираме, нели, вмро-бнд `члену`?

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
Лелелееле најов муабет.

Знаете ли дека Америка ја открил Вулгарин?

Па уствари на бројот на Колумбо, готвачот бил бугарин. А намирниците нели ги чувале на палуба и несакајки овој искочил да земе нешто, и прв видел копно. После одма му кажал на Колумбо :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
И ова сериозно Вулгариве веруваат алоооооооооооооооо
господе земи ги

:tapp::tapp::tapp:

Ова е цитиранно од Вулгарин во Софија.

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
Не бе, оказа се че бил македонец.

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Ех Станојче, Станојче, и твојата не е лесна! :wink:
Е татарче татарче и на вас не ви е лесно да фалсификувате толку голема историја како нашата,знам дека ви е тешко да ја фалсификувате целата, за жал фалсификувавте еден мал дел од нашата Македонска историја,и тоа ке ви остане.

Член од
7 април 2008
Мислења
20
Поени од реакции
3
E, кажи ми зафто им било на јунаците от ВМРО да освобождават и одринско - зашто да проливат кр'в за бугарите, или и тоа са били принудени да го правјат?

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
E, кажи ми зафто им било на јунаците от ВМРО да освобождават и одринско - зашто да проливат кр'в за бугарите, или и тоа са били принудени да го правјат?
Glup,Glup,Glup,

Од едноставна причина ,затоа што одринско припаѓа под Македонија.

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
Ех луно, земьо македонска :pos2:

N

n/a

Гостин
Не само Одринско и Исламабадско е Македонско там живејат хунзите и калашите нај- вистинските Македонци и то баш антични а не като Пиринските побугарчени с промити мозоци. Зошто не им регистрирате едно ОМО " Хиндукуш" па да видим Обединета Македонија от Инд до Солун?
А бе полека...
:toe:
Регистрирајте ја вие прво ОМО Илинден...
па ќе видиме ние натаму што ќе правиме.
Дали Хиндукуш ќе ни е нареден...ќе го измислиме.

Битно...вие регистрирајте ја (во склад со Европските нормативи) партијата на македонците во Бугарија.
И престанете више еднаш да ги тероризирате.

И дур тоа не го направите...:toe:...не гледам една добра причина зошто би да продолжувате да шкртате по форумов.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
не ги читам буквите,нареден пат со ПОГОЛЕМИ пишувај

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
А бе полека...
:toe:
Регистрирајте ја вие прво ОМО Илинден...
па ќе видиме ние натаму што ќе правиме.
Дали Хиндукуш ќе ни е нареден...ќе го измислиме.

Битно...вие регистрирајте ја (во склад со Европските нормативи) партијата на македонците во Бугарија.
И престанете више еднаш да ги тероризирате.

И дур тоа не го направите...:toe:...не гледам една добра причина зошто би да продолжувате да шкртате по форумов.
Докато не сменат устава си и почитуват устава на републиката тогава ке бидат регистрирани:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom