^Exotic^
Wanderstruck
- Член од
- 25 ноември 2007
- Мислења
- 5.969
- Поени од реакции
- 1.061
Зоте е од СДС, моментално одмора на Закинтос и плаче за поразот на Русите.а да прашам јас од кај е Зоте? извините вака оф топик
Зоте е од СДС, моментално одмора на Закинтос и плаче за поразот на Русите.а да прашам јас од кај е Зоте? извините вака оф топик
За така изведен пенал може да се добие и 2 минути... А може и престап да се направи. Кире е доволно паметен, па знае дека на вака битен натпревар не смее да се заебаваОчекував јас пеналот да го изведи на тој карактеристичниот начин, рулет... како во баражот за да ја запали скроз публиката, ама и ова меканото дојде ко кец на десетка. :back::back::back:
Ајмо сеа, да го примат вечер швабиве и само 2 бода да пренесат.
Карабатич има направено слично на светско, па никој ништо не му досуди. Дури и голманот се чудеше каде е топката... исто ко овај русинов на Џиш шо личи, во прво полувреме кога се вртеше ко робот лево-десно а топката зад гол. :pos2::pos2::pos2:За така изведен пенал може да се добие и 2 минути... А може и престап да се направи. Кире е доволно паметен, па знае дека на вака битен натпревар не смее да се заебава![]()
Moже да се даде 2 минути кога ти кажувам. Ради непочитување на противникот. Имам добиено дур играв ракомет, а имам и дадено 2 минути дур судевКарабатич има направено слично на светско, па никој ништо не му досуди. Дури и голманот се чудеше каде е топката... исто ко овај русинов на Џиш шо личи, во прво полувреме кога се вртеше ко робот лево-десно а топката зад гол. :pos2::pos2::pos2: