dobri se i so pokrienost(od vnatresni izvori skoro 90% pokrienost na teritorija imaat i 95% na naselenie za ostanatite 5% seuste odat preku t-mob..dodeka da dopokrijat) i so cenite se naj niski !сакам да прашам дали има добра покриеност од вип и дали сте задоволни од услугата бидејки сакам да се префрлам со истиот префикс да ми остане
Порано имаше 100 за 500 ама више ја нема таа услуга, променето е сеа има 200 за 1000 минути ко што си информиран више.има и 100 за 500 мин?????????????
јас знам само дека има 200 за 1000 мин ама кон 3 броја
ама телефоните им се најскапиИ ја би ти предложила да се префрлиш. Или побарај го истиот да не го имаат, само у постпејд, со префик 078.
Вип се најефтини на пазарот сега за сега. Поштујем.
другар темата е за ВИП а не за Оне (тоа 400 за 50 важи за Оне) :pos2:Имаш и 400 за 50. Овде.
знам дека имаше 100 за 500 ама тогаш за да збораш за 2 ден мин кон сите мрежи требаше да дополниш плус уште 200 ден а сега е 100 ден за 2 ден мин и 200 ден за 1000 мин кон 3 броја ЗНАЧИ 300 ден месечно ти требаат а тоа ти е ИСТИ КУРАЦПорано имаше 100 за 500 ама више ја нема таа услуга, променето е сеа има 200 за 1000 минути ко што си информиран више.
значи сите оператори се ИСТО ЃУБРЕ :pusk:Се изгорев јас со VIP убаво. 4 месеци по ред за зборување по 1 саат максимално и тоа од оние навидум бесплатните минути кон сите ВИП корисници за претплата од 500 денари и 2 до 5 СМС пораки плаќав по 2000 денари во просек сметка со образложение дека мрежата ми се префрлувала самата на некој грчки оператор дека живеам во Гевгелија иако на телефонот го направив на мануелно одбирање на мрежа што значи - НЕВОЗМОЖНО. Па пред празниците го раскинав договорот им платив 4,500 но барем мирна глава сега.Невиден арамилак, само така можам да го окарактеризирам нивното работење.
druze na Vip kon 3te broevi 200den za 1000 minuti nese naplajka za vospostavuvajne na povik ... ! kolku za informacija a inece gore/dolu sekogas korisnikot gubi kako sto napisa pogore site se isto G......ама телефоните им се најскапи
другар темата е за ВИП а не за Оне (тоа 400 за 50 важи за Оне) :pos2:
знам дека имаше 100 за 500 ама тогаш за да збораш за 2 ден мин кон сите мрежи требаше да дополниш плус уште 200 ден а сега е 100 ден за 2 ден мин и 200 ден за 1000 мин кон 3 броја ЗНАЧИ 300 ден месечно ти требаат а тоа ти е ИСТИ КУРАЦ
значи сите оператори се ИСТО ЃУБРЕ :pusk:
кај напишав јас дека се наплаќа за воспоставување??????????????druze na Vip kon 3te broevi 200den za 1000 minuti nese naplajka za vospostavuvajne na povik ... ! kolku za informacija a inece gore/dolu sekogas korisnikot gubi kako sto napisa pogore site se isto G......
uuu .da izvini sum gledal vo drug post a sum postiral na tvojot ..hahah:pos2:кај напишав јас дека се наплаќа за воспоставување??????????????