Skunk_skopje
MZT TILL I DIE
- Член од
- 15 февруари 2009
- Мислења
- 179
- Поени од реакции
- 16
Во врска со интернетов,што се активира преку порака?Се направив како што ми стигна но не се конектира?Треба уште нешто додатно или?
рестартирај си го телефонотВо врска со интернетов,што се активира преку порака?Се направив како што ми стигна но не се конектира?Треба уште нешто додатно или?
рестартирај си го телефонот
Нема проблемОК фала средив.
Ме мрзи да барам по страниве. Ама ќе може некој да ми каже како можам да ставам интернет преку VIP? И колку кошта се на се тоа?
http://podesuvanje.vipoperator.com.mk/otausermk/web/user/index
Супер е мн е ефтино со тарифата 2 ден мин 2 ден смс. Или ако имаш женска неш ваму таму 100 за 500 имаш ке се каеш од правење муабет.Ај нека каже некој како е задоволен од ВИП припејд. Сакам да се префрлам со истиот број од т мбоајл.
Eпа супер, не знев дека имало 100 за500. А тоа е за колку броја 500те минути. И еднаш месечно ли може така, највероатно.Супер е мн е ефтино со тарифата 2 ден мин 2 ден смс. Или ако имаш женска неш ваму таму 100 за 500 имаш ке се каеш од правење муабет.
За еден број е тоа и мислам дека кога ке ги завршиш мин можеш пак да ставиш, али ти 500, она 500 и за 1000 мин брат мислам дека на ушите телефоните ке ви останат.Eпа супер, не знев дека имало 100 за500. А тоа е за колку броја 500те минути. И еднаш месечно ли може така, највероатно.