А1 Македонија (VIP)

Skunk_skopje

MZT TILL I DIE
Член од
15 февруари 2009
Мислења
179
Поени од реакции
16
Во врска со интернетов,што се активира преку порака?Се направив како што ми стигна но не се конектира?Треба уште нешто додатно или?

Член од
29 август 2008
Мислења
5.650
Поени од реакции
3.997
Vip претстави VoIP клиент Објавено на: 27.10.2009
Mобилниот оператор Vip ја претстави новата услуга наречена Vip Communicator. Овој VoIP (Voice-Over-IP) софтверски клиент за комуникации овозможува бесплатни аудио и видео повици на глобално ниво, мултифункционален адресар, испраќање СМС и инстант пораки...
"И преку оваа понуда ние јасно покажуваме дека задоволувањето на потребите на корисниците, преку постојани иновации, е наша основна движечка филозофија" - изјави Ханес Аметсраитер, извршниот директор на Телеком Австрија Групацијата во која припаѓа и третиот македонски мобилен оператор Vip.
Идејата зад Vip Communicator е да се намалат трошоците, особено на бизнис корисниците, и да се обединат телефонските трошоци во една сметка.

Она што овој клиент го нуди е:

• Бесплатен разговор помеѓу PC и PC
  • Бесплатни разговори во мрежата на Vip
  • Бесплатни видео повици
  • Бесплатни инстант пораки
  • Повици и СМС пораки кон други мрежи (дали услугите ќе бидат бесплатни или ќе се наплаќаат зависи од активираниот Смарт тарифен модел)
  • 50% поефтино јавување на меѓународни броеви
  • Зборување во роаминг "исто како дома"
Комуникаторот, кој ќе биде достапен за корисниците од следната недела, ќе се активира со преземање од официјалниот вебсајт на Vip, или пак преку повик кон контакт центарот (077 1234).

Член од
25 октомври 2009
Мислења
32
Поени од реакции
0
Izgelda vip ke utepaat sve

Nekako vo celva trka cosmofon najveke nekako gubi zasto site od cosmofon se prefrlija na vip a si ostanaa na tmobile mnogu.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ме мрзи да барам по страниве. Ама ќе може некој да ми каже како можам да ставам интернет преку VIP? И колку кошта се на се тоа?

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Ме мрзи да барам по страниве. Ама ќе може некој да ми каже како можам да ставам интернет преку VIP? И колку кошта се на се тоа?
Код:
http://podesuvanje.vipoperator.com.mk/otausermk/web/user/index

Член од
29 август 2008
Мислења
5.650
Поени од реакции
3.997
ima nekoj informacija za novava godina VIP da ponudi nekoj telefon? nesto drugo ? ?

AlekSS

Клацкалка
Член од
17 јануари 2009
Мислења
10
Поени од реакции
1
Колку што приметив ја, имаат понуда за еден LG телефон, LG KP500 Cookie. У припејд е 7000 денари.

Го имам видено и ја, не е лош. Touch screen.

И овие HTC-ава се страва. Иди на сајтот, имаш понуди.

Еве ти линк: http://www.vip.mk/cm/offer/handsets/postpaid/index.php

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ај нека каже некој како е задоволен од ВИП припејд. Сакам да се префрлам со истиот број од т мбоајл.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ај нека каже некој како е задоволен од ВИП припејд. Сакам да се префрлам со истиот број од т мбоајл.
Супер е мн е ефтино со тарифата 2 ден мин 2 ден смс. Или ако имаш женска неш ваму таму 100 за 500 имаш ке се каеш од правење муабет.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Супер е мн е ефтино со тарифата 2 ден мин 2 ден смс. Или ако имаш женска неш ваму таму 100 за 500 имаш ке се каеш од правење муабет.
Eпа супер, не знев дека имало 100 за500. А тоа е за колку броја 500те минути. И еднаш месечно ли може така, највероатно.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Eпа супер, не знев дека имало 100 за500. А тоа е за колку броја 500те минути. И еднаш месечно ли може така, највероатно.
За еден број е тоа и мислам дека кога ке ги завршиш мин можеш пак да ставиш, али ти 500, она 500 и за 1000 мин брат мислам дека на ушите телефоните ке ви останат.

Kajgana Shop

На врв Bottom