- Член од
- 24 октомври 2021
- Мислења
- 1.064
- Поени од реакции
- 699
epa aj videte deka RCS porakite gi ima vo Mojot A1... primer ako pratite slika, ke se naplati kako mms...
Boze boze zdravi li seepa aj videte deka RCS porakite gi ima vo Mojot A1... primer ako pratite slika, ke se naplati kako mms...
Epa ne se....Boze boze zdravi li se
Или си нешто грешка или овие А1 се за на суд. Мада мислам дека не ни може да проверуваат РЦС пораки пратени. Провери за сигурно, да не ти се пратиле преку СМС/ММС сепак.epa aj videte deka RCS porakite gi ima vo Mojot A1... primer ako pratite slika, ke se naplati kako mms...
Koga go otvoras razgovorot ti dava RCS Chat, prativ slika i mi pokaza koga bese videna, uste si stoi RCS Chat a na smetka stoi MMS 17den naplateno, ne primetuvame na sms zosto se besplatniИли си нешто грешка или овие А1 се за на суд. Мада мислам дека не ни може да проверуваат РЦС пораки пратени. Провери за сигурно, да не ти се пратиле преку СМС/ММС сепак.
2/3 dena ne raboti, od sabotata popladne, i dase najavis non stop bara nanovo najava so userr i pass,ako e zapomnet prijaviv uste vo nedelata imale pogolem problemУмрениве мој А1 пола ден не работаат
Немав проблем пред некој ден, само денес. Сигурно нешто прават2/3 dena ne raboti, od sabotata popladne, i dase najavis non stop bara nanovo najava so userr i pass,ako e zapomnet prijaviv uste vo nedelata imale pogolem problem
Со промоцијата која траеше од 29.08.2023 до 28.09.2023 имаше гигабитни брзини. Доколку не ја искористи некој промоцијата, а имал можност за оптички интернет од А1 да земи ја пропушти веќе шансата. На некоја промоција би имало пак.
Старо демек било 1ТВ, по ново 2ТВ некаде биле демек.Да не заборавиме 1 gbps со 1TB лимит.
Јас направив договор на ваков промотивен пакет, ама сеуште сме на изговор дека во Прилеп немаат оптика, имаат само кабел 100/10Со промоцијата која траеше од 29.08.2023 до 28.09.2023 имаше гигабитни брзини. Доколку не ја искористи некој промоцијата, а имал можност за оптички интернет од А1 да земи ја пропушти веќе шансата. На некоја промоција би имало пак.