А1 Македонија (VIP)

Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
И мене денеска ми пратија порака дека можам а го обновам договорот со роденденскава понуда ама му се мислам зш уште 5 месеци ми истекува договорот, ова е сигурно некој трик за оние на кои им е при крај договорот, а вака понудава солидна ми изгледа, што ми препорачувате ?

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
И мене денеска ми пратија порака дека можам а го обновам договорот со роденденскава понуда ама му се мислам зш уште 5 месеци ми истекува договорот, ова е сигурно некој трик за оние на кои им е при крај договорот, а вака понудава солидна ми изгледа, што ми препорачувате ?
Сто посто е некој трик, ќе те заебат немој!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Трикот е што не можеш да земеш телефон со таа обнова. Бев вчера да прашам откако и мене ми стигна порака за предвремена обнова и демек ни ја нуделе само тарифата без можност за земање нов телефон. (дури ни со доплата, што е апсолутна глупост)
А најтрагично е што од 12ти овој месец можам да го обновам договорот по нормален пат.

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Pa mene treba da mi istece dogovorot vo april slednata godina. Ama mi rekoa deka mozam predvreme da si go obnovam dogovorot(vo januari). I togas ke si zemam i nov telefon. :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Нема веќе тоа 555 денари претплата со тоа 1000 бесплатни, пораки и мегабајти?

Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
Го обновив договорот со роденденскава понуда, иако не даваат телефон сепак 1000 мин кон сите мрежи за 555 ден е солидна цена, Desire C ке послужи уште некоја година.

Член од
18 мај 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
Дечки го има ли Alcatel OT-995 во Скопје и ако го има во кој салон на VIP?

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Нема веќе тоа 555 денари претплата со тоа 1000 бесплатни, пораки и мегабајти?
До 14-ти е продолжен рокот, но можеби тоа важи само за стари корисници кои го обновуваат договорот, не сум сигурен. Јас вчера се вклучив на роденденската тарифа, но претходно имав пост-пејд договор кој истекуваше во Ноември.
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 13:07 ---
Трикот е што не можеш да земеш телефон со таа обнова. Бев вчера да прашам откако и мене ми стигна порака за предвремена обнова и демек ни ја нуделе само тарифата без можност за земање нов телефон. (дури ни со доплата, што е апсолутна глупост)
А најтрагично е што од 12ти овој месец можам да го обновам договорот по нормален пат.
Како не можеш, јас земав Алкател ОТ-995 со 5,499 ден доплата.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Како не можеш, јас земав Алкател ОТ-995 со 5,499 ден доплата.
Така ми кажа вработената во салонот. Е сега јас од 12ти имам право да го обновам договорот без разлика тарифите, па пак ќе си прашам дали може на роденденската, штом велиш дека за стари корисници е до 14ти и ќе си барам телефон.

Претходно ми рекоа дека пред рокот од 3 месеци ако обновувам, само ми ја нуделе тарифата без телефон.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ка денес прашав за роденденска ми рекоа нема више

Sent from my iPad3 using Tapatalk

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Едно време LG L3 го даваа бесплатно за М тарифата, сега му ја опнале цената. За Роденденска или М тарифа, најдобро е Алкателот со цел екран скринтач, или смарт 2.
Јас треба до декември да го обновам договорот, ама си мислам да почекам подобра понуда на телефони! Сега откако заврши роденденскава промоција би требало да понудат нова!

dojcino

Pretty Girls from your city for night
Член од
25 септември 2011
Мислења
113
Поени од реакции
21
Со оваа роденденска понуда си купив HTC Desire C и ми се појави проблем некако телефонот не ја држи мрежата... тоа го констатирав кога картичката ја ставив на 2 год постариот телефон во овој случај т.е на стариот тел непаѓа мрежата... а на овој новиот му ја ставив старата картичка која претходно беше на стариот тел во овој случај со стариот телефон непаѓаше мрежата... значи до телефонот е! Ако знај некој нешто во врска со ова нека пиши фала унапред поздрав...

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Согласност за проверка на платежната способност, (согласност за доставување извештај од Македонското кредитно биро АД Скопје).

Што точно значи овој документ, треба да се извади некаков финансиски извештај од фирмата или .. ?

Kajgana Shop

На врв Bottom