A
Avenger99
Гостин
Не,за нив знам дека сум ги пратилИ плус уште две пораки на друг број си пратил и тие ли е пораки се пратени без да знаеш?
Не,за нив знам дека сум ги пратилИ плус уште две пораки на друг број си пратил и тие ли е пораки се пратени без да знаеш?
Сто посто е некој трик, ќе те заебат немој!И мене денеска ми пратија порака дека можам а го обновам договорот со роденденскава понуда ама му се мислам зш уште 5 месеци ми истекува договорот, ова е сигурно некој трик за оние на кои им е при крај договорот, а вака понудава солидна ми изгледа, што ми препорачувате ?
Трикот е што не можеш да земеш телефон со таа обнова. Бев вчера да прашам откако и мене ми стигна порака за предвремена обнова и демек ни ја нуделе само тарифата без можност за земање нов телефон. (дури ни со доплата, што е апсолутна глупост)И мене денеска ми пратија порака дека можам а го обновам договорот со роденденскава понуда ама му се мислам зш уште 5 месеци ми истекува договорот, ова е сигурно некој трик за оние на кои им е при крај договорот, а вака понудава солидна ми изгледа, што ми препорачувате ?
Pa mene treba da mi istece dogovorot vo april slednata godina. Ama mi rekoa deka mozam predvreme da si go obnovam dogovorot(vo januari). I togas ke si zemam i nov telefon.И мене денеска ми пратија порака дека можам а го обновам договорот со роденденскава понуда ама му се мислам зш уште 5 месеци ми истекува договорот, ова е сигурно некој трик за оние на кои им е при крај договорот, а вака понудава солидна ми изгледа, што ми препорачувате ?
НемаНема веќе тоа 555 денари претплата со тоа 1000 бесплатни, пораки и мегабајти?
До 14-ти е продолжен рокот, но можеби тоа важи само за стари корисници кои го обновуваат договорот, не сум сигурен. Јас вчера се вклучив на роденденската тарифа, но претходно имав пост-пејд договор кој истекуваше во Ноември.Нема веќе тоа 555 денари претплата со тоа 1000 бесплатни, пораки и мегабајти?
Како не можеш, јас земав Алкател ОТ-995 со 5,499 ден доплата.Трикот е што не можеш да земеш телефон со таа обнова. Бев вчера да прашам откако и мене ми стигна порака за предвремена обнова и демек ни ја нуделе само тарифата без можност за земање нов телефон. (дури ни со доплата, што е апсолутна глупост)
А најтрагично е што од 12ти овој месец можам да го обновам договорот по нормален пат.
Така ми кажа вработената во салонот. Е сега јас од 12ти имам право да го обновам договорот без разлика тарифите, па пак ќе си прашам дали може на роденденската, штом велиш дека за стари корисници е до 14ти и ќе си барам телефон.Како не можеш, јас земав Алкател ОТ-995 со 5,499 ден доплата.