Ај на чај!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.711
Поени од реакции
13.393
Многу сте ми интересни коа ќе прочитам најубави чаеви ви се оние со овошје и цимет. Мене искрено ме потсеќаат на сокови на растварање во топла вода.
Чај пијам у последно време црн со мед и млеко или зелен посабајле за happy thoughts. Чат-пат понекогаш планински, за релаксација.

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Многу сте ми интересни коа ќе прочитам најубави чаеви ви се оние со овошје и цимет. Мене искрено ме потсеќаат на сокови на растварање во топла вода.
Чај пијам у последно време црн со мед и млеко или зелен посабајле за happy thoughts. Чат-пат понекогаш планински, за релаксација.
Секој си има свој вкус, некој сака овошни некој не секој има право на свој избор нема тука ништо интересно ;)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
Сакам чај од шипка и хибискус, поубај ми се тие оти имаат киселкаст вкус.

N

NikolaMKD91

Гостин
Обожавам чај од камилица со една лажица мед и малку сок од лимон мммм :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
И тема за чај ја разводневте со офтопик муабети. Заборавивте дека постојат ЛП или коментари на профил? Таму терајте си муабети.

Избришани неколку мислења и поделени опомени.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Чајот за смирување на Веле од Чиста шо го пиев на Зрзе.
Can't beat that.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292
Поубав и подобар чај од природен дефинитивно НЕМА. Јас највеќе си приготвувам домашен чај од нане, планински, шипка.
Додека кога порачувам чајче во град знам и некој овошен и може да го издвојам чај од калинка и брусница (Цедевита) и портокал со цимет (Алколоид).

A

AnFem

Гостин
Сега си направив еден за да се загреам. Вода, шеќер и природен планински чај, тревка, не оноа хемикалиине од кесичка... и ракија! Ама изгледа претерав со ракијата, па јакичок е.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
И тема за чај ја разводневте со офтопик муабети. Заборавивте дека постојат ЛП или коментари на профил? Таму терајте си муабети.

Избришани неколку мислења и поделени опомени.
темата се вика “Ај на чај“ значи може и да се договараме за чај и само чај. Се друго е оф-топик. :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
темата се вика “Ај на чај“ значи може и да се договараме за чај и само чај. Се друго е оф-топик. :)
Вие не се договаравте за чај :pipi:
Така да офтопик сте, продолжете си по ПП.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Од нане со една лажица мед - секое сабајле, секој читав ден...
А надвор пијам овошен....

Kajgana Shop

На врв Bottom