Од вакви како тебе јадам 300кг чоколадо помалку годишноЈа се кладам исклучиво во чоколадо (со лешници 300гр. ) И добивам и губам али разликата е во тоа што никад не сум ја исплаќала кладбата И секогаш ескивирам пошто нејкам да признаам дека губам
донт блејм ми Али затоа ја јадамммммммм Фала ви! Баш сте финиОд вакви како тебе јадам 300кг чоколадо помалку годишно
Кладбата е кој ке биде шампион во лигата а јас се кладам на Реал може да се кладиме на се и сешто сигурен сумШто е кладбата?
Зборот ми беше за што се кладиме. Дај предлог некој.Кладбата е кој ке биде шампион во лигата а јас се кладам на Реал може да се кладиме на се и сешто сигурен сум
Не е се забрането, ете може дома со сопругата да играш карти па кој изгуби да мие чинии или да пегланемој ни случајно нешто да сме напраиле што е спротивно на законите и прописите на РМ
Никако!
А може јас со твојата сопруга да поиграм покер по нешто друго?Не е се забрането, ете може дома со сопругата да играш карти па кој изгуби да мие чинии или да пегла
Пак ќе те пцуе.А може јас со твојата сопруга да поиграм покер по нешто друго?
E аман де, за една партија покер?Пак ќе те пцуе.
Имам една дома, ама стално ја победувам во покер, реков да сменам малку.Ставро доволно е, не провоцирај. Најди си сопруга и со неа да си играш катри. Не по туѓи жени да трчаш.