Ti navedov argumenti licni moi, ti ako ne gi prifakjas ok e, nekoj drug ke se slozi, nemora se da e refereca od internet, ti sam zatvaras oci pred faktite koi i sam gi znaes pa zatoa se vadis i baras drugi listi. Tekstot e neobjektiven zosto se zemeni vo predvid odredeni zemji a se odnesuva globalno, za ti da gi odredis ovie parametri treba da si prisuten vo taa zemja a ne da najdes dva tri linka od wikipedia da sklopis tekst i toa e toa, ne ide toa taka.
eve i eden komentar smesen pod tekstot
http://prntscr.com/8en40l
Добредојден си ти да објавиш линкови од Википедија за да ги оспориш податоците за инфлацијата и невработеноста - под претпоставка дека имаш реални аргументи за да ги оспориш истите.
Еве, направи твоја листа на најмизерни држави во светот, според инфлација и невработеност, па да видиме колку твојата листа ќе се разликува од листата на Бизнис Инсајдер.
Оф извини, заборавив дека на тебе не ти требаат листи, туку си го имаш своето лично мислење непоткрепено со реални аргументи и со конкретни докази, па затоа и очигледно не си заинтересиран или не си способен за водење на објективна дискусија, наместо субјективна дискусија.
Твоето лично мислење е твое лично мислење, а не аргумент, исто како што и моето лично мислење е мое лично мислење, но за разлика од тебе, јас ја имам оваа листа од Бизнис Инсајдер како мој аргумент, кој го сметам за многу поверодостоен од твоето лично мислење кое не го поткрепуваш со никакви аргументи, ниту со конкретни докази.
Ајде, ајде сега те соголи и разобличи па уште и го врегаш човекот.
Си го кажав моето лично мислење - дека или не е заинтересиран, или не е способен за водење на објективна дискусија, наместо субјективна дискусија. Тоа не е вреѓање, туку само мислење на еден член на форумот.
Добредојден си и ти да ја оспориш листата на најмизерни држави во светот на Бизнис Инсајдер со друга листа, или барем да ја контактираш авторката на статијата за да ти одговори како ја составила листата и врз кои параметри - имаш нејзина e-mail адреса и нејзин Твитер профил за да ја контактираш и за да се увериш дека авторката на статијата навистина постои, односно дека не е измислена.