Ауфвидерзен Македонијо!

SpiderWeb

ја заменува титулата под името во вашите мислења.
Член од
12 мај 2008
Мислења
632
Поени од реакции
622
И како откри дека чистат клозети ?
Сигурно се воодушевил од чистотата на нивниот клозет кога им беше на кафе и торта, па со дедукција извлече логичен заклучок дека тие не работат доктори штом имаат толку чист клозет

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
оваа со маската ми личи на нашата докторка.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Чистење клозет во Канада, Америка, Германија > работа во фабриките на Грујо или волонтирање на клининка во Скопје :pipi:
Тоа што е најинтересно, таму тие што работат ниско квалификувана работа имаат пари и време да ги трошат и да живеат еден пристоен живот, а тука тие што се работат најквалификувана работа живуркаат т.е живеат, ама за било што поголемо треба да земат кредит и да го отплаќаат до пензија.
Уште колку нивоа треба да поминиме за да го постигнеме тоа ниво на квалитет на живот никој не знае, ама какви ни се ората (2 напред 1 назад) ќе треба уште многу

Член од
4 октомври 2014
Мислења
173
Поени од реакции
54
Тоа што е најинтересно, таму тие што работат ниско квалификувана работа имаат пари и време да ги трошат и да живеат еден пристоен живот, а тука тие што се работат најквалификувана работа живуркаат т.е живеат, ама за било што поголемо треба да земат кредит и да го отплаќаат до пензија.
Уште колку нивоа треба да поминиме за да го постигнеме тоа ниво на квалитет на живот никој не знае, ама какви ни се ората (2 напред 1 назад) ќе треба уште многу
Така ти сакаш да си мислиш. Чистач бачко у немачка едвај крпи за лепче да си купи. Остај прикаски на роднини. Објасни ми зошто некој има потреба да лажира прикаска во медиумите?

и Објасни ми, ако е така, зошто си ти се уште во фиромијава?

Kajgana Shop

На врв Bottom