Ауфвидерзен Македонијо!

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Така ти сакаш да си мислиш. Чистач бачко у немачка едвај крпи за лепче да си купи. Остај прикаски на роднини. Објасни ми зошто некој има потреба да лажира прикаска во медиумите?

и Објасни ми, ако е така, зошто си ти се уште во фиромијава?
Како ти си бил чистач у немачка ?
Премногу гледате и читате новини, да сме ние сега во грчка криза, ќе викаме па ова било подобро од Југославија.
Приказните не се лажирани, тоа е склопена приказна од повеќе искуства на лекари што си заминаат од Мкд, а не би рекол дека е лажирана бидејќи во голем број на села во Македонија сеуште не е решено водоснабдувањето, како и патот до таму.
Кожуф ски центарот не работи со години во време на сезона, бидејќи нема пристапен пат до таму, замисли нешто што носи пари е заглавено бидејќи некој не го чисти снегот, а за тие сироти селани да не правиме муабет. Лани автобус беше заглавен 24 часа, бидејќи паднаа 30 сантими снег, а да не правиме муабет што метрополата беше неколку пати заглавена од пола саат дожд.
И сега ти сакаш да ми кажеш дека некој лажира нешто ?

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.792
Поени од реакции
2.918
Завршил за Доктор а работи на запад камионџија или чистач?:facepalm:
Тоа морат да бидит некој или некоја од Античките што купиле диплома за 4 000 евра ,све друго е од шеќерните приказни на Античките.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.932
Поени од реакции
41.913
Што се замарате со вакви што на белото викаат дека е црно? Има неколку членови што секогаш имаат пријател, што работи како чистач.

Знаат кој што точно работи, во каков стан живее, што јаде и колкави му се сметките. Сироти дали имаат излезено од балканот. Копаат информации за просечни трошкови во фамилија, па прават пресметки и заклучуваат дека платата не стигнува за цел месец.
Одма наоѓаат доказ дека не постои успешен човек надвор од Македонија.

Не постои, сите се чистачи, се трпи за леб и се живее од кредити. Ај сега изгубите се.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
бар се согласуваме дека е "склопена" прикаската.
не е добро склопена приказната. Склопената докторка треба да се вика Марија Стојановска бидејќи таа комбинација мислам дека е најчеста во Македонија. И треба да работи на клиниката Шварцвалд бидејќи таа колку толку им е позната на македонските читатели. Се надевам дека во следната епизода/интервју ќе ни откријат за тоа како докторката го минува слободното време.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.371
Поени од реакции
9.270
Така ти сакаш да си мислиш. Чистач бачко у немачка едвај крпи за лепче да си купи. Остај прикаски на роднини. Објасни ми зошто некој има потреба да лажира прикаска во медиумите?

и Објасни ми, ако е така, зошто си ти се уште во фиромијава?
За жалење си друже :(

Јас работам како лекар во Германија, сеа сакаш да кажеш дека чистам клозети? :pos::facepalm:

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.863
Поени од реакции
4.816
Interesna rabota\pojava...Sedis zatvoren u 100 km dolga drzava ...nezanes kako se vika ulicata do tvojata... ama imas informacija za pola evropa so jade,kolku plata zima,kaj spie...etc...izvor...vtor bratuced ..na ...komsijata na eden drugar!
PS: Site spieme pod kartoni tuka ic da ne idite..pustaj Sitel i uzivaj...!

Zivotot vo MK spored sitel

Член од
4 октомври 2014
Мислења
173
Поени од реакции
54

Јас работам како лекар во Германија, сеа сакаш да кажеш дека чистам клозети? :pos::facepalm:
Викај ги медиумите да напишат сторија за тебе.
Се надевам дека ке биде вистинита овојпат.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703

...добро бе докторе стипсо , те снема кога спомнав пиво, а ти кажав Kauzen Brau за да ти лоцирам каде да се дотркалаш со доторското BMW X6-ka. ;)

Член од
24 април 2008
Мислења
11.221
Поени од реакции
12.895
бар се согласуваме дека е "склопена" прикаската.
Јас лично се согласувам дека твојата теорија околу наводно склопената приказна е чиста измислица, бидејќи досега немаш прикажано никакви докази за твоето тврдење.

Твојата теорија за лажната приказна се темели исклучиво врз твоето мислење дека сите денес користат Интернет и дека сите користат социјални мрежи и дека не можат да не бидат пронајдени на Интернет.

А и твојата теорија за чистачите на клозетите е ептен лошо склопена.

Наводно си бил во Германија - не го имаш докажано ова со линкови и слики од Фејсбук, наводно си бил во посета на Македонци кои работат како лекари во Германија - и ова го немаш докажано со линкови и слики од Фејсбук, но сепак си уверен дека работат како чистачи на клозети, иако ниту тие ти го потврдиле тоа, ниту ти си ги видел на лице место да чистат клозети.

И ништо од ова го немаш докажано со линкови и слики од Фејсбук.

Засега, твоите теории се ептен лошо склопени.

Последно уредено:

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.371
Поени од реакции
9.270
...добро бе докторе стипсо , те снема кога спомнав пиво, а ти кажав Kauzen Brau за да ти лоцирам каде да се дотркалаш со доторското BMW X6-ka. ;)
Ти па кај јас пари за BMW X6?
Не гледаш Vladimir skopski што збори.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Ти па кај јас пари за BMW X6?
Не гледаш Vladimir skopski што збори.
..па ти спомна : и јас работам во Германија.., па да те орјентирам со пивото.
Докторите поише имаат Тојоти, но ленд крузерот и дупло поскап , а ти стипса , па си претпоставив Х6 како веројатен избор. Зошто доктори сепак не се возат во аута соодветни за чистачи на вециња...:icon_lol:

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.371
Поени од реакции
9.270
..па ти спомна : и јас работам во Германија.., па да те орјентирам со пивото.
Докторите поише имаат Тојоти, но ленд крузерот и дупло поскап , а ти стипса , па си претпоставив Х6 како веројатен избор. Зошто доктори сепак не се возат во аута соодветни за чистачи на вециња...:icon_lol:
Повеќето мои колеги па и неколку шефови на клиники возат велосипеди.
Пиво слабо пијам друже, не се ориентирам со нив добро.

Kajgana Shop

На врв Bottom