- Член од
- 21 септември 2010
- Мислења
- 349
- Поени од реакции
- 181
A bravo za tebe stom od potpis zakluci deka ne sum vo MK Aj od utre ke napisam "NA MARS"Скроз е точно дека немаш потреба. За волја на вистината не ти ни побарав. Ниту те цитирав тебе. Ама пак, иако немаше потреба, ни даде на сите на темава овде отчет во кој себеси си даде месијански пропорции.
После, таков реализиран и успешен почна да етикетираш и да блуеш со омраза кон човек што не го познаваш, ниту знаеш што прави во животот, само затоа што знаеш дека има членска книшка. Таква патолошка омраза не е одлика на реализирани и успешни луѓе, туку на поразени и скршени.
Зошто ми се лутиш мене? Затоа што само ја продолжив логиката дека ако тие што немаат 2000 евра се лузери, тогаш и тие што заминале се подеднакво лузери? Или затоа што мислиш дека јас сум те избркал од дома, па сега си далеку од дома, како што сам си напишал?
Ne e samo ednas da gi branis i opravduvas site potezi na liderite na nasevo opstestvo kako toa cvetaat rozi...dovolno sum pominal i iskusil vo zivotot za si naucam nekoi lekcii zatoa so pravo ti replicirav za da ti ukazam deka gresis (ne deka blujam gluposti) i da ne izlazes slucajno nekogo i da predomislis da se snajde podobro otkolku vo MK, jas samo neznam uste sto treba da se sluci "na podobro" za da se osvestite site takvi kako tebe,
Opravduvanje e toa sto go tvrdis deka nekoi nema 2000ev da zamine na pecalba ili da zapocne zivot nadvor od MK, koga ke imas maka ama navistina zort ke najdes nacin veruvaj mi,