prekrasna si!!!Немаше да ти реплицирам да не бев љубопитна шо е толку сомнително...
Еве ти доказ ако не ми веруваш (a ако сеуште е сомнително дали сум јас на сликава - ќе најдеме 30тина форумџии шо ме знаат)
prekrasna si!!!Немаше да ти реплицирам да не бев љубопитна шо е толку сомнително...
Еве ти доказ ако не ми веруваш (a ако сеуште е сомнително дали сум јас на сликава - ќе најдеме 30тина форумџии шо ме знаат)
Очекувај наредниве денови сандачето да ти е блокирано со пораки од запечени орјати.Немаше да ти реплицирам да не бев љубопитна шо е толку сомнително...
До пасошот еprekrasna si!!!
Сингл си?До пасошот е
drugar ostaj sea, slikava od koga e staena..sea ti tekna singl li siСингл си?
ozbilno singl li si?До пасошот е
Па глеам никој не прашал, па си викам да си прашам.drugar ostaj sea, slikava od koga e staena..sea ti tekna singl li si
ozbilno singl li si?
Сингл си?
Неdrugar ostaj sea, slikava od koga e staena..sea ti tekna singl li si
ozbilno singl li si?
Значи пак си бебиситерка,и не ти даваат плата туку џепарлакАма да, на таквите како мене, газдите не им купуваат доручек секој ден и лименка кока кола или пепси, и за викенд пиво .... На таквите како мене газдите им даваат бесплатен стан кој вреди 1800 франци ако сакаат да го изнајмуваат, со платени сметки, интернет, платено јадење, патување секаде по Европа и светот, два слободни дена во неделата и многу волшебна плата....
Да бе чоек, у право си.
На таквите како мене ептен многу им е тешко.
А јас баш се израдував
Од кај ова жити се?Значи пак си бебиситерка,и не ти даваат плата туку џепарлак
Dobro kae bese do sega vo temava, batali gi drugite i da si bebisiterka seednoОд кај ова жити се?
Тоа го работев во Лондон.
Па не сум чул компанија да ти плаќа и јадење за по дома .штом е со се платено или е бебиситерка или е чување на стари лица.Од кај ова жити се?
Тоа го работев во Лондон.
И сега затоа што не си чул, значи нема, така?Па не сум чул компанија да ти плаќа и јадење за по дома .штом е со се платено или е бебиситерка или е чување на стари лица.