Ауфвидерзен Македонијо!

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.029
Поени од реакции
954
Немаше да ти реплицирам да не бев љубопитна шо е толку сомнително... :vozbud:
Еве ти доказ ако не ми веруваш (a ако сеуште е сомнително дали сум јас на сликава - ќе најдеме 30тина форумџии шо ме знаат)
prekrasna si!!!

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Немаше да ти реплицирам да не бев љубопитна шо е толку сомнително... :vozbud:
Еве ти доказ ако не ми веруваш (a ако сеуште е сомнително дали сум јас на сликава - ќе најдеме 30тина форумџии шо ме знаат)
Очекувај наредниве денови сандачето да ти е блокирано со пораки од запечени орјати.

Член од
25 ноември 2013
Мислења
1.657
Поени од реакции
1.519
Ама да, на таквите како мене, газдите не им купуваат доручек секој ден и лименка кока кола или пепси, и за викенд пиво :(.... На таквите како мене газдите им даваат бесплатен стан кој вреди 1800 франци ако сакаат да го изнајмуваат, со платени сметки, интернет, платено јадење, патување секаде по Европа и светот, два слободни дена во неделата и многу волшебна плата....
Да бе чоек, у право си.
На таквите како мене ептен многу им е тешко. :place::place::place::place::place::place::place::place:
Значи пак си бебиситерка,и не ти даваат плата туку џепарлак :D

Член од
25 ноември 2013
Мислења
1.657
Поени од реакции
1.519
Од кај ова жити се?
Тоа го работев во Лондон.
Па не сум чул компанија да ти плаќа и јадење за по дома :D:D:D.штом е со се платено или е бебиситерка или е чување на стари лица.

Член од
22 мај 2014
Мислења
88
Поени од реакции
146
Па не сум чул компанија да ти плаќа и јадење за по дома :D:D:D.штом е со се платено или е бебиситерка или е чување на стари лица.
И сега затоа што не си чул, значи нема, така?

Магде...кажа каде си била, какви државјанства имаш, знаеме како изгледаш, знаеме што си работела во Лондон, и пак не ти веруваат. :)

Ме потсеќа на вицот за шопот во зоолошка...Ја гледал шопот жирафата, и го гледал вратот, ја зјапал, и се чудел...На крајот си рекол „Вакво животно не постои и точка“.

После 200 страни, дојдовме до заклучок дека секој верува во тоа што му одговара, па колку сакаш му давај докази, нема да го разубедиш.

Последно уредено:
П

Пепси_

Гостин
Ја шетал цела европа и америка и не сватил многу основни работи.....штета за греови. На некој не му се битни по големата плата само,туку односот на луѓето и ред други работи.

ама не он ја шетал цела европа и каде и да оде јаде у мекдоналдс и плука по се....

Kajgana Shop

На врв Bottom