Архангел

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Едноставно неможам да одделам омилена песна. Едино милион долари “не ја сакам“ што е станата прекомерцијална (инаку песната т.е. текстот е закон). Од небесна машина само три песни слушам Заумна сила. вина невина и рубин кармин, другите ги немам ислушан саглам но некако ми се исти еднолични, а за старите слбуми нема што да се коментира кажано е се во претходните постовите освен во постовите од Анастасија!!!!!!

Z

Zona Pelucida

Гостин
Љубов или омраза,една од најомилените песни.Ги обожавам!!!!Архангел се класика!

Член од
14 септември 2007
Мислења
118
Поени од реакции
5
Војна......песната е нешто феноменално....додуше нема песна која не е
МастерПис:kesa:

Иако незнам што е со луѓево....нема многу што слушаат ваква музика !!!:tapp:

T

theMLS

Гостин
Еден голем респект за Архангел.Баш сега се врти Heart Core од истоимениот албум.За прв пат почнав да ги слушам в средна школа.

Член од
14 септември 2007
Мислења
118
Поени од реакции
5
Хах спомна средна школа.Јас ќе слушнев некогаш чат пат.Ама тренерот ме зарази начисто....хаха и со Мизар,Анастасија такви групи:pos2:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Поздрав до сите фанови на Архангел на форумов:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Баш добри тематики обработуват во песните Ристо владее немам шо друго да кажам освен стварно добар бенд секоја им чест

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111

Моите две омилени песни од Архангел. Текстовите на песните се едноставно прекрасни.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Еден од моите омилени бендови воопшто, не можам да изделувам песни, сите ми се најдобри, од музиката до текстовите :)

Член од
30 октомври 2009
Мислења
363
Поени од реакции
261
А свират уште или не?Мислам дека свиреа летово...:toe:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ми беа омилен бенд во четврто одделение, заедно со Спајс Грлс, сестра ми ме навлече. Како успевав таква комбинација да одржавам, не знам.

Спајсиците, господи помилуј, ги надраснав, ама Архангел, заедно со Мизар и уште неколку ретки македонски бендови од времето, ми останаа омилени.
Превез, Војна, Харт кор, Сениште... Текстовите им се поезија, музиката храна за уши.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
А свират уште или не?Мислам дека свиреа летово...:toe:

да свиреа на собирот на моторџиите таму негде пролетта и тоа имаа прилично долг настап, мислам дека цела дискографија ја отсвиреа :) ..ама не знам дали се водат како активен бенд моментално, или дали прават нови материјали :toe:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Ах колку само сакам и се надевам на барем уште еден концерт

Kajgana Shop

На врв Bottom