Архангел

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ги обожавам .:pipi:

:vozbud:

овја две песне ми се најомилени .:smir:

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
епа вака дечки за архангел сеа ке пеат за моторијада која ке биде на 12-13 јуни ке биде лудо :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:ја одвај чекам со друштво да појдеме неможам да издржам веќе така да ова е само известување.Моторијадата ке биде на кале:helou:

Член од
9 септември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
63
ај некој ако знае нешто повеќе за моторијадата,однсно за настапот на архангел..од колку саатото,колку пари влез,итн.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
406
Поени од реакции
8
Неверојатно е како овој бенд и после толку години на сцената звучи проклето добро.Браво за нив, на концертот направија ненормална атмосфера и секој жив таму скокаше и лудоваше:)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Архангел.

Темата е за македонската група на Архангел и нивната музика, кој нивни албум е најдобар и зошто? Која нивна песна е најдобра и зошто мислите дека е така? Мене скоро сите нивни песни ми се бендисуваат почнувајќи со оваа:

Самара Морган

НЕ Е ВЕЌЕ ЧЛЕН НА КАЈГАНА
Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
Aххххххх готовоооооо :vozbud:
Едноставно ја обожавам групава :vozbud:

Едноставно телефонот ми ѕвони со
arhangel - uber makedonishe

filip_247

сељак...
Член од
30 септември 2007
Мислења
0
Поени од реакции
6
Бев на Ноќните Волци на концерт на Архангел и Зијан... едноставно беше прекрасно :) Најмногу ми пави кејф, песната ''РАДОСТ''

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Еве и јас да се пријавам како фан.
Ми се допаѓа нивната музика,а посебно текстовите.
Омилени ми се Heart Core,Милион Долари,Чудесен свет и Љубов или Омраза.

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Два пати на моторијада ја распуцаа Uber makedonishe и Милион долари почна да ја пее ристо и на пола од песната натажен рече ,,Ајде пеете ја можете и сами''и отиде позади сцената да се исплаче да се напие вода и да дојде назад за следната песна:):)

Еве неколку видеа кои ги снимиле за време на Мотофестот:
:helou:

filip_247

сељак...
Член од
30 септември 2007
Мислења
0
Поени од реакции
6
Два пати на моторијада ја распуцаа Uber makedonishe и Милион долари почна да ја пее ристо и на пола од песната натажен рече ,,Ајде пеете ја можете и сами''и отиде позади сцената да се исплаче да се напие вода и да дојде назад за следната песна:):)

Еве неколку видеа кои ги снимиле за време на Мотофестот:
:helou:
Првото видео е снимено лично од мене од бекстејџ, ставено е од на брат ми јузерот на YTUBE. Поздрав! Навистина беше ... прекрасно!!!

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Првото видео е снимено лично од мене од бекстејџ, ставено е од на брат ми јузерот на YTUBE. Поздрав! Навистина беше ... прекрасно!!!
nice nice, бај д веј ти свиреше на гитара?:eek:ftopic:сорри

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Сениште,Нова Вера Нова библија,Чудесен свет и уште некои ги пуштаа на плоштад ВЧЕРА!!!!:vozbud::music3::music3:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Морам да кажем дека Ристо Вртев е еден генијален ум, такви текстови не може секој да пишува.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Колку само се прекрасни...Колку само имаат големо влијание на мојот карактер.Текстовите се совршенство.Моментално ја слушам 2 во 1 и по неа сите песни од нив...Цела суштина на животот пренесена на лист хартија.Браво за Вртев.Генијален е човекот:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom