Анкети-бегате или одговарате?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.873
Поени од реакции
50.357
Еднаш кога бев четврта средно пред крај на година доаѓа оној Зевзекманија пред школски двор да обесува на мал одомор,сите како го видоа да ги нема внатре,ја имав цигара и нејќев да ја фрлам па си останав на страна да допушам.
Доаѓа овој да ме прашува му викам сиктер не сум за на ТВ,ми вика “ужувај си нема да те покажеме само мислење ме интересира’’,Ме праша дали ќе слушам тфбофолк за матура:)uvo:) му викам “да бе да шо им везе’’ и нешто слично...
Наредниот ден вака така врти тетка ми цела возбудена се тресе ко да сум добил Нобелова Награда и урла по телефон...“На Зевзекманија те има на Зевзекманја те има :vozbud::vozbud:’’
Тоа шиљокуранот Горан ме испрдел камерата била упалена и ме злоупотребил :pipi:
Најаки фаци своевремено за вакви ствари беа малише шкончиња од Стенковец што се пикаа во кадар до дереџе да нема слободен простор за да мафтаат со тоа прстињата :icon_lol:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
не ме фатиле на камера :) брз сум...

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
На протестите за името ме начекаа...појма немам од која скопска телевизија и кажав 2-3 реченици...тоа е единствен случај,друга ваква средба не сум имал.

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
На улица не ми се случило да ме начекаат а и да ме начекаат би одговорила зошто да не :toe:

Lady Snake

~Дени ме чува!~
Член од
29 септември 2008
Мислења
85
Поени од реакции
2
Samo ednas me ima fateno kamera, ali nemam nisto protiv odgovaram sto i da prasaat! Ne se plasam od kamera takva mi e idnata profesija, moram da se naviknam :pipi:

Eliza

EliXiR
Член од
10 ноември 2008
Мислења
129
Поени од реакции
3
Често налетувам на камери....не бегам,кога е спонтано...секогаш одговарам...,
а кога сакаат да ме наместат,тогаш вешто избегнувам.:pipi:

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
До сега два,три пати се случило да ме застанат и не,не бегам него баш ми е убаво пред камера и си одговарам на прашањето:)

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Бегам , од причина што мразам камери и несакам да ме снимаат, а на оние во писмена форам, што ти се јавуваат дома на домашен одговарам

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Сум ја немал таа "среќа" да ме закачи некој на камера едноставно незнам што ќе прашаат и гледам да ги избегнам, радарот секогаш на готовс.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Зошто да не :) иако доста зависи од прашањето.

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
Сега за сега не ме фатила никоја , не за друго дека сум снаодлив и одма им бегам (мала шала). Не сум налетал на никоја но доколку би налетал зависно од прашањето/целта би решил дали би одговорил:)

B

Blacks

Гостин
Ме застанаа еднаш кај Мекдоналдс (Рекорд) и ме прашуваше еден типац (келав беше ) што сум сакал да бидам ако би можел да изберам, дали сум задвоволен со тоа што сум и такви ми ти работи. После "анкетата" ми вика ај ако сакаш дојди до канцеларијата тука е блиску. Викам ОК ке дојдам. Одам таму и што да ти било тоа, тие од Скиентологија. Ме тестираа таму со едни 2 лименки требаше да ги држам во така за да видат колку стрес имам. И после сакаше да ми продаде некоја си книга Рон Хабард мокта на подсвеста такво нешто. Се измакнав неакако и од тогаш избегнувам било каков вид на анкети :)

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
штета , никад не ме сретнале а баш би сакала да одговорам на некое прашање иако знам дека ке се зд'ткам ,али битно ке се смееме после ,ми е гајле :)

Kajgana Shop

На врв Bottom