Анкети-бегате или одговарате?

Член од
13 септември 2009
Мислења
287
Поени од реакции
110
пцујам и си идам.
да им И*** секоја анкета треба да си има граница т.е на одредено прашање треба да одговорат луѓе кои се на доволна возраст со тоа и имаат одредено познавање на проблемот. Не сеа ајде ке прашуваат 15 годишњаци колку се задоволни од градоначалникот ебате.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Еднаш од бегање, ќе паднев у една шахта. Од тогаш одговарам со: „Ништа не разумем! А! Нисам од авде!:kesa:

Викиче

Sarcasm is my best friend
Член од
27 ноември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Па досега немало прилика да ме застанат бидејќи бегам подалеку што можам ако видам некоја камера во близина...
Не сакам да ме има воопшто ни во кадар... :nenene:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.005
Досега еднаш сум бил анкетиран за ТВ, на плоштад. Гледам девојка со микрофон и камерман. Вртам глава и гледам дека нема никој околу мене и си викам ај да видам барем што прашање ќе ми постават.
И сеа доаѓа интересното. Ме прашаа за новиот албум и новиот имиџ на Сашо.

И јас нормално... кој е тој?!
Не не го знам.

Член од
26 април 2010
Мислења
501
Поени од реакции
21
Јас не бегам од ништо па ни од анкети.Дома ми дојдоа во анкетата дали треба верска настава во училишта и сега со анкета за економската состојба на моето семејство.Секогаш сум спремен да го дадам моето мислење за секоја тема.Моето и само моето - па колку и да е во моментот можеби и изолирано.
Немам ниту налогодавачи кои би го креирале моето мислење или излагање ( по однос на проблемот0 - свој сум во целост.
И Исус бил во малцинство,а и христијанството, па видете сега!!!:smir::smir::smir::smir:
Panta rei.:helou:

Круме

Life, Get One!
Член од
28 март 2010
Мислења
449
Поени од реакции
32
Еднаш ме фатија на Surprise... А ја така опуштен и замислен си се шеткам по улица И ОП! Камера и новинар... Толку се здркав што незнам ни што одговорив... :pos2:

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Бегам што подалеку.и од камери и од анкетну листови.А како што сум баксуз на секој втор ден ги начекувам

Ф

Фил Ајви

Гостин

ХАХАХААХАХХАХАХАХАХ :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Член од
13 мај 2013
Мислења
150
Поени од реакции
38
Бегам пошо многу го пушат а и нема некој ефект.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Од телевизиски екипи по плоштади бегам како ѓаволот од темјан, а еднаш дигнав слушалка на оние анкетите и ждригнав.
Поглупа работа од ова амин

Kajgana Shop

На врв Bottom