Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

II фаза: За кого ќе гласате на локални избори 2021?

• СДСМ

Гласови: 17 7,2%
  • ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 65 27,4%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 108 45,6%
  • ДУИ

Гласови: 6 2,5%
  • АЛИЈАНСА НА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 2 0,8%
  • БЕСА

Гласови: 2 0,8%
  • ДПА

Гласови: 1 0,4%
  • Друга партија (ќе пишам за која)

Гласови: 13 5,5%
  • Независен кандидат (ќе пишам за кого)

Гласови: 23 9,7%

• Вкупно гласачи
    237
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.382
Поени од реакции
38.798
Остај тоа што тие се тешки гревови ама јас сеуште неможам да сфатам како може некој со 2 грама мозок да гласа за некој ко Костадин Костадинов ?
Нема ли тој народ грам достоинство и 2 грама мозок?
Тоа се веќе други гревови, неопростливи. Да гласаш за лик шо шмрка кока од гнасна веце шолја во локални кафичи, треба и ти истото тоа да го правиш за да ти изгледа правилно. Немаат тие луѓе ни достоинство ни морални вредности ни мозок.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.236
Поени од реакции
84.233
Ќе гласам лабаво за лик што шмрка кока. Не ми е битно дали шмрка кока, туку дали соработува со урбаната мафија, како што тоа 30 години го прават СДСМ и ВМРО.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Во Битола СДС коа беше Двојче градоначалник се отепаа од зборење за тоа што овај им го даде градски паркинзи на Стентонот, за сега СДС да му го дадат цел град преку овај Христо.

ВМРО кутрите 4ри години не можат кандидат да најдат.

Се на се катастрофа.

Едина надеж се Поинаку али немаат кандидат за градоначалник.
Се е тоа за публика :icon_lol:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Абе кој ѓавол ме тераше да пишам во темава пред некое време, нотификации стигнуваат сега, а јас будала ги отворам и така во круг.
И еве... МИЦКОСКИ го сонував на попладневната дремка. Ццццц

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.868
Поени од реакции
36.915
Абе кој ѓавол ме тераше да пишам во темава пред некое време, нотификации стигнуваат сега, а јас будала ги отворам и така во круг.
И еве... МИЦКОСКИ го сонував на попладневната дремка. Ццццц
И јас јас сонував Данела ама убаво ми беше.

Член од
11 август 2017
Мислења
551
Поени од реакции
495
Во Прилеп ќе биде неизвесно, но сепак Борче ќе добие во прв круг. Сугаре ќе биде испод 15.000 гласови, а Жаре ( независен) преку сила ако добие 1000.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Точно е, копито ниедно.
Никој не може да го стигне бројот на станови што го имаш во Карпош.
Бројот на метри квадрати уништено зеленило. Треба да дојдат експерти од Сингапур, Хонг Конг, Токио, да им држиш лекции како усеруе последниот тревник и се претвара у бетон.
Untitled-1.jpg

Е, ова е Карпош, благодарение на овој мајмун, кој не бираше ни кој све ќе ги пере парите преку згради у Карпош.
Screenshot_20210907-200552_Facebook.jpg

Член од
11 август 2017
Мислења
551
Поени од реакции
495

Maksimot

Психијатриски случај
Член од
28 јули 2021
Мислења
277
Поени од реакции
290
Кичево лагано ќе победи кандидатот на ДУИ. Инаку Тетово и во Гостивар ќе биде неизвесно и доста интересно, зависи многу и од гласачите на вмро и сдсм во втор круг.

Мој тип : Бејта од ДУИ победник во Гостивар, а Касами од БЕСА во Тетово пред Арифи.
Таравари ќе тепат во прв круг со 10% разлика и 3 советника повеќе во совет. А тетовци како пич*и ќе си гласаат For the one and only Тојота Арифи.

Член од
23 август 2020
Мислења
265
Поени од реакции
443
Таравари ќе тепат во прв круг со 10% разлика и 3 советника повеќе во совет. А тетовци како пич*и ќе си гласаат For the one and only Тојота Арифи.
Ќе видиме, сезнајко лесно е да бидеш, не знам од каде си но појма немаш со теренот кај овие градови.

Член од
3 март 2021
Мислења
584
Поени од реакции
1.001
Точно е, копито ниедно.
Никој не може да го стигне бројот на станови што го имаш во Карпош.
Бројот на метри квадрати уништено зеленило. Треба да дојдат експерти од Сингапур, Хонг Конг, Токио, да им држиш лекции како усеруе последниот тревник и се претвара у бетон.
Прегледај го приврзокот 306179

Е, ова е Карпош, благодарение на овој мајмун, кој не бираше ни кој све ќе ги пере парите преку згради у Карпош.
Прегледај го приврзокот 306181
Копач копитарски го уништи Карпош а на овие избори иде како дпмневски испрдок во улога да скине некој глас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom