Анален секс, анален оргазам, Analingus

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Инаку, еве, ти, или и ова не ти е доволно?? Лични искуства, секакви:

http://www.analsexyes.com/reader_women.shtml

Има време, мора ли денес?? Не мора. Ќе се пресрами некоја и ќе си каже.

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Macedalien напиша:
Леле темава ја напраивте матеница :pos:
strashno:pos: mene mi e samo krivo shto zboruvaat luge koi valjda ne probale...na stranskite forumi moze da procitate razni iskustva na taa tema...garfild btw na prashanjeto ne mozam da ti odgovoram premnogu e intimno...u sekoj slucaj probajte ama so um...i ako ste za taa rabota informirajte se na internet ima mnogu sajtovi kaj shto moze da vidite sosveti za bezbolen analen i za dozivuvanje orgazmi i sl raboti....tolku od mene na ova tema...

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
najdobro neshto neam zborovi ... najdobriot sex na svetot prv pat koa probaf analen sex mi beshe chudno ama vtiriot pat na devojkata i beshe tolku dobro mislam beshe na 7mo nebo sho mene me napravi tooooolku poseben

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ednash probav i ne mi bese nesto posebno....Izgubiv sekakva zelba za sex posle.Mislam deka sekoj drug sex e poaren

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Ацид бе...

Аман... Само за да тече расправијата контрираш?

Па младичу, нема да тре лажам... Никаква друга стимулација... Ја држам за кукови, во доги стајл, и имаме анален секс. Се дере и грчи од уживање. При крај , кога е пред свршување, вика:

“Те молам побрзо, малку е... побрзо, уште, посилно те молам јако и брзоооо“, и самата дава ритам. Кога свршува се тресе, стенка во невидена екстаза...

И не само една... скоро секоја така!!!

Р.Ѕ. И сеуште ли не ми веруваш дека ми свршила некоја девојка 39 пати? Сврши човече, ти се колнам во се! Да, односот траеше околу 4 саати, ама сврши! Без орален без анален секс... Си сврши 39 пати од вагинална пенетрација исклучиво...

Р.Р.Ѕ. Веќе доволно ме познаваш машко... Иам потреба да лажам???

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Dolphin напиша:
Ацид бе...

Аман... Само за да тече расправијата контрираш?

Па младичу, нема да тре лажам... Никаква друга стимулација... Ја држам за кукови, во доги стајл, и имаме анален секс. Се дере и грчи од уживање. При крај , кога е пред свршување, вика:

“Те молам побрзо, малку е... побрзо, уште, посилно те молам јако и брзоооо“, и самата дава ритам. Кога свршува се тресе, стенка во невидена екстаза...

И не само една... скоро секоја така!!!

Р.Ѕ. И сеуште ли не ми веруваш дека ми свршила некоја девојка 39 пати? Сврши човече, ти се колнам во се! Да, односот траеше околу 4 саати, ама сврши! Без орален без анален секс... Си сврши 39 пати од вагинална пенетрација исклучиво...

Р.Р.Ѕ. Веќе доволно ме познаваш машко... Иам потреба да лажам???
aman be da ne si pogodil nekoja koja apstinirala 39 godini...pa 39 pati svrshila...toa ne da e nevozmozno...toa e cista laga...aj do dva tripati sekoj ke ti poveruvashe ama 39 pati!!!!:pos: a za da uzivala aj da ti veruvame...ima takvi luge...uzivaat vo neshtata...

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Allita напиша:
aman be da ne si pogodil nekoja koja apstinirala 39 godini...pa 39 pati svrshila...toa ne da e nevozmozno...toa e cista laga...aj do dva tripati sekoj ke ti poveruvashe ama 39 pati!!!!:pos: a za da uzivala aj da ti veruvame...ima takvi luge...uzivaat vo neshtata...
Да, нова членка си и ја немаш навремено пратено дискусијата за 39-ката... покрај другите фактори, постои и факторот индивидуалност и физиологија на девојката!!!

Според ова што го напиша, ти си од тие девојки што свршуваат 1-2-3 пати максимум при однос. Меѓутоа постојат и девојки кои што свршуваат “на лента“...

Тие се различни од тебе... А можеби и не се... Бидејќи покрај физиологијата, имаш и фактор опуштеност, фактор љубов кон сексот, и фактор добар љубовник... Само ако си физиолошки така градена, нема да можеш да дожививаш многу оргазми еден по друг.. Другите фактори на се константа, променлива се...

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
А бе луѓе - еднаш засекогаш нека ви е јасно : додека има доволно длабока дупка - и анал и се е можно :wink:

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Dolphin напиша:
Да, нова членка си и ја немаш навремено пратено дискусијата за 39-ката... покрај другите фактори, постои и факторот индивидуалност и физиологија на девојката!!!

Според ова што го напиша, ти си од тие девојки што свршуваат 1-2-3 пати максимум при однос. Меѓутоа постојат и девојки кои што свршуваат “на лента“...

Тие се различни од тебе... А можеби и не се... Бидејќи покрај физиологијата, имаш и фактор опуштеност, фактор љубов кон сексот, и фактор добар љубовник... Само ако си физиолошки така градена, нема да можеш да дожививаш многу оргазми еден по друг.. Другите фактори на се константа, променлива се...

hmmm....aj neka ti bide...ke ti kazev sega druga rabota ama aj...bidi sreken vaka...39 ja procitav ako sum nova...i pred toa citav pred da se zeclenam...btw:icon_lol:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Јас пак нешто се збркав. Извинете ме : каков е тој ”обичен” секс? На вагинален мислевте? Оти, има нели, и дупење у мозок... Тоа некако ми и стои во денешто време најобично и најбанално дупење.

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Allita напиша:
hmmm....aj neka ti bide...ke ti kazev sega druga rabota ama aj...bidi sreken vaka...39 ja procitav ako sum nova...i pred toa citav pred da se zeclenam...btw:icon_lol:
Никако, никако... кажи ми ја другата работа... Одма.. не е работата да бидам среќен вака, туку да има дискусија... Кажи ми што мислеше!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Nema veze, шта знају деците...
Туку, ете, си кажа ама не се доискажа чупата. СТрам им е да си кажат затоа што премногу сеири може да се стегаат. Но, ваљда бре од толку членки некоја со храброст ќе се најде.

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Garfield напиша:
Nema veze, шта знају деците...
Туку, ете, си кажа ама не се доискажа чупата. СТрам им е да си кажат затоа што премногу сеири може да се стегаат. Но, ваљда бре од толку членки некоја со храброст ќе се најде.
Ама пеер, еве и ниедна да не каже такво нешто.. Сосем легитимно е јас и ти шо кажуваме дека тоа ни се случило, т.е. на наши цури им се случило...

Покрај се друго, во право си кога кажуваш дека тоа е и тотална сексуална доминација од страна на машкиот партнер, а тоа е доста убаво во една врска...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Еј, да не ја актуелизираме повторно темата за 39-ката.
Ти верувам за многу работи, ама тоа неможам да го поверувам.
Не сакам да забегувам со офтопик муабети, затоа ќе прекинам...

Иначе, баравме женско мнение, а не фалбаџиско - нели? :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom