Анален секс, анален оргазам, Analingus

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.518
Важи Гарфилде, ако се пријави некоја што свршила анално, јас од тој момент сум обичен член. :wink:

(искреност ++)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Сега баш гледав, на почетокот, некаде после трета страна ли беше, Долфин а и некоја ли која беше рече дека се свршува и анало.
Да барам линк?

Dolphin напиша:
... I pri prvite odnosi.. site chustvuvaat bolka. Ama veruvajte site (zboram za dvocifren broj) osven 2 potoa uzivaa nevideno. Dozivuvaa analani orgazmi isto kako i vaginalni.. Treba samo opushtanje, relaksiranost, lubrikant na pochetokot...
Еве еден кој потврдува!

yin yang напиша:
Можно е сам од себе аналниот отвор да се подмачка, ама тоа ако си доволно попален/а. Се лачи секрет како и од пенисот, како и од вагината.
Оваа не вели дека свршила, ама говори за попалености и лачење секрет кој помачкува од попаленост, а знаеме попаленоста и воздбудувањето кон што води!!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Acid напиша:
Важи Гарфилде, ако се пријави некоја што свршила анално, јас од тој момент сум обичен член. :wink:

(искреност ++)
Повлечи се пред време Ејсид ... јас не знам тоа, ама исто имам слушано дека свршуваат и така девојките ... бриши пост одма!:pos:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.518
Garfield напиша:
Еве еден кој потврдува!
Да, секако, како што потврдува дека неговата партнерка доживеала 39 оргазми во една партија! :icon_lol:

Гет сиријуз, барам потврда од жена, најмалку од тебе или од Долфин. :wink:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Бидна Дивне, ќе се најде јунак-девојка. Ти не си свршила? Анално мислам де?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Гарфилд не, а и не поштовам баш анален така да друг извор барајте :( :icon_lol:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Дивне, А да барам еден познат пост од тебе????

Нејсе, не е битно.
Ќе се најде, а ако не се најде, јас си знам. Не сум тука да си го мерам или слично. Не е битно.
Важно е извонреден доживљај.

П.С. Ацева, без гајле. Сите че свршуете, кај мене, без гајле.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.518
Иначе, кога веќе запнавте, еве некои цитати од темата за анален оргазам:

Macedalien вели:
Inache, za site na forumov, eve, jas imam doziveano analen orgazam... Isto kako sekoj orgazame - se manifestira nekako. Kaj mene se manifestirase so ejakulacija iako voopshto se nemav dopreno tamu otkade ejakulirav...
И (можеби) клучот на оваа дискусија, лежеше токму во рекликата на Ацева:
Стариот уживател на се и сешто (и од секоја страна) Салвадор Дали, во едно свое интервју тврди дека мажите имаат дупло повеќе набори на аналниот отвор од жените, значи дупло повеќе нервни завршетоци, значи дупло поголем ујгун, колку што јас се разбирам у логика. Плус, ако се чепне тоа простата, па најголем ујгун. И тука ми е, горе долу, јасно.
Кај жените ваљда станува збор за ментален оргазам, повеќе, и гарант не може да пројде без додатна стимулација на вистински места. Точно е дека има цури што се многу доволни и топло препорачуваат, ама ја не би... фала :oops:
Ај, бе бегај, ко ќе го извади со семче од пиперче на врвот, бљааак!!!!!
На ова се надоврзува Ирис, со своето стручно мислење, ама навистина стручно.
Nikakvi lichni iskustva nemam so vakov tip na sex, no od medicinski aspekt (koj shto mi e dobro poznat :D ) mozham da vi kazham deka Aceva do sega e najblusku do vistinata za analniot orgazam.
Frostdragon има забелешка, која е навистина на место.
Ne ja svakjam ubainata na analen sex choeche....ako bilo fintata da go gurame i tamu kje se vlazhnela i taa rupa...bar ja taka mislam...a da si go oderam lupajki go kaj nekoja u analen otvor ne fala :D koj sho saka nek si prai ali drugite 2 nachina mi se bolje:D
Потоа следува „стручното“ мислење на Долфин
Машко... па и таму се влажни бе, и тоа бајѓи ако е запалена и стимулурана... Толку од мене имав да кажам!
Нормално, јас реплицирав со...

Ти сигурен си дека не станува збор само за ПОТ?
... По што дискусијата прекина.

Значи?

Анален оргазам може да доживеат само мажите (јебига) со стимулација на простатата. Жените во никој случај неможат. Немаат простата. Ако (по некоја глупа случајност) се случи такво нешто, некоја да доживее анален оргазам - сето тоа е state of mind, и дефинитивно било со стимулација и на некои други точки.

Ебаве тоа. Малски „ебачишта“. Логика = нц.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Don Mario напиша:
Покрај тоа, постои учено објаснување и зошто жената постигнува оргазам при анален секс (кој популарно се нарекува анален оргазам, иако тој термин е мисномер) но тоа е веќе наука....
А воа?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.518
Garfield напиша:
:pos:
Уште еден Долфин/Гарфилд?

Читај го горниот пост. :wink:
Бај д веј, кај е тоа „научно објаснување” дека жената може да постигне анален оргазам?
(без стимулација на други точки)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
...many women may experience just as much pleasure through anal intercourse as men, if not more so, even without the added stimulation of the prostate...
- http://www.sex-project.com

Believe it or not, anal sex can be very pleasurable for women because the rectum shares a wall with the vagina, and the sexual nerves are actually closer on that side, which makes the sensation unique, stronger and quite orgasmic.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.518
Garfield напиша:
...many women may experience just as much pleasure through anal intercourse as men, if not more so, even without the added stimulation of the prostate...
- http://www.sex-project.com
Не, не, и не!
Научно докажано, а не извадок од некој форум. :ne:

Па ајде, немора ни да е научно... Доволно е да се јави некоја девојка што се секснала алално, без никаква стимулација на другите точки и доживеала оргазам. Ќе се јави ли таква форумџика?

Мацедалиен рече дека доживеал, ама тој има простата.

Џабе се трудиш да наметнеш некое мислење, можеби тебе ти било убаво, можеби и на неа. Ама оргазам - тоа е веќе забегување... :icon_roll

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Inaku, се за анал секс и оргазмот при налаен секс кај женките, на гугл. Кого го интересира, нека си пише на гугл и ќче си најде.
Јас реков, свржуваат.
А тебе Ацид, ако не ти одговара, можам и јас да цитирам некој и да речам: уште еден Ацид?!!
Што не значи дека е тоа вистина.

Така што, ако ти не знаеш, не значи дека не се случило. Ете ти ја Дивне, ти рече, нејзе не и се случило, ама другарките и кажале дека они свршиле. Или и тие се уште еден Гарфил/Долфин??
Ова работава, гледајте, јас се знам, сета мудрост.

Ни јас не велам дека се знам, реков, ми свршиле на пенис, одека сум ги обичал анално, дали лажеле, не знам, не сум прашал. Но, има кои свршиле.
Можеби Дивне ќе сака да ги зачлени на форумов колку да имаш потврда дека е можно.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.518
Garfield напиша:
Inaku, се за анал секс и оргазмот при налаен секс кај женките, на гугл. Кого го интересира, нека си пише на гугл и ќче си најде.
Види, на Гугл можеш да видиш и дека Македонија е всушност Бугарија, Гоце бил татар, СДСМ ја има најдобрата влада, Македонија влегла во ЕУ, голтањето сперма спречува рак на дојка... Се разбираме, така?

Еве, (пример) јас ќе пишам нешто погрешно, Гугл секојдневно индексира... Ќе им биде сервирана лага на милиони луѓе.
Garfield напиша:
Јас реков, свржуваат.
А тебе Ацид, ако не ти одговара, можам и јас да цитирам некој и да речам: уште еден Ацид?!!
Што не значи дека е тоа вистина.

Така што, ако ти не знаеш, не значи дека не се случило. Ете ти ја Дивне, ти рече, нејзе не и се случило, ама другарките и кажале дека они свршиле. Или и тие се уште еден Гарфил/Долфин??
Ова работава, гледајте, јас се знам, сета мудрост.

Ни јас не велам дека се знам, реков, ми свршиле на пенис, одека сум ги обичал анално, дали лажеле, не знам, не сум прашал. Но, има кои свршиле.
Можеби Дивне ќе сака да ги зачлени на форумов колку да имаш потврда дека е можно.
Договорено. Сеуште стои мојата изјава. Ако потврди некоја дека доживеала анален оргазам (без стимулација на други точки), јас повеќе не сум администратор - ќе бидам најдобар другар со МСВ и Месаја. :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom