Еве еден кој потврдува!Dolphin напиша:... I pri prvite odnosi.. site chustvuvaat bolka. Ama veruvajte site (zboram za dvocifren broj) osven 2 potoa uzivaa nevideno. Dozivuvaa analani orgazmi isto kako i vaginalni.. Treba samo opushtanje, relaksiranost, lubrikant na pochetokot...
Оваа не вели дека свршила, ама говори за попалености и лачење секрет кој помачкува од попаленост, а знаеме попаленоста и воздбудувањето кон што води!!yin yang напиша:Можно е сам од себе аналниот отвор да се подмачка, ама тоа ако си доволно попален/а. Се лачи секрет како и од пенисот, како и од вагината.
Повлечи се пред време Ејсид ... јас не знам тоа, ама исто имам слушано дека свршуваат и така девојките ... бриши пост одма!Acid напиша:Важи Гарфилде, ако се пријави некоја што свршила анално, јас од тој момент сум обичен член. :wink:
(искреност ++)
Да, секако, како што потврдува дека неговата партнерка доживеала 39 оргазми во една партија!Garfield напиша:Еве еден кој потврдува!
Garfield напиша:Дивне, А да барам еден познат пост од тебе????
И (можеби) клучот на оваа дискусија, лежеше токму во рекликата на Ацева:Inache, za site na forumov, eve, jas imam doziveano analen orgazam... Isto kako sekoj orgazame - se manifestira nekako. Kaj mene se manifestirase so ejakulacija iako voopshto se nemav dopreno tamu otkade ejakulirav...
На ова се надоврзува Ирис, со своето стручно мислење, ама навистина стручно.Стариот уживател на се и сешто (и од секоја страна) Салвадор Дали, во едно свое интервју тврди дека мажите имаат дупло повеќе набори на аналниот отвор од жените, значи дупло повеќе нервни завршетоци, значи дупло поголем ујгун, колку што јас се разбирам у логика. Плус, ако се чепне тоа простата, па најголем ујгун. И тука ми е, горе долу, јасно.
Кај жените ваљда станува збор за ментален оргазам, повеќе, и гарант не може да пројде без додатна стимулација на вистински места. Точно е дека има цури што се многу доволни и топло препорачуваат, ама ја не би... фала![]()
Ај, бе бегај, ко ќе го извади со семче од пиперче на врвот, бљааак!!!!!
Frostdragon има забелешка, која е навистина на место.Nikakvi lichni iskustva nemam so vakov tip na sex, no od medicinski aspekt (koj shto mi e dobro poznat) mozham da vi kazham deka Aceva do sega e najblusku do vistinata za analniot orgazam.
Потоа следува „стручното“ мислење на ДолфинNe ja svakjam ubainata na analen sex choeche....ako bilo fintata da go gurame i tamu kje se vlazhnela i taa rupa...bar ja taka mislam...a da si go oderam lupajki go kaj nekoja u analen otvor ne falakoj sho saka nek si prai ali drugite 2 nachina mi se bolje
![]()
Нормално, јас реплицирав со...Машко... па и таму се влажни бе, и тоа бајѓи ако е запалена и стимулурана... Толку од мене имав да кажам!
... По што дискусијата прекина.Ти сигурен си дека не станува збор само за ПОТ?
А воа?Don Mario напиша:Покрај тоа, постои учено објаснување и зошто жената постигнува оргазам при анален секс (кој популарно се нарекува анален оргазам, иако тој термин е мисномер) но тоа е веќе наука....
Garfield напиша:А воа?
Не, не, и не!Garfield напиша:...many women may experience just as much pleasure through anal intercourse as men, if not more so, even without the added stimulation of the prostate...
- http://www.sex-project.com
Види, на Гугл можеш да видиш и дека Македонија е всушност Бугарија, Гоце бил татар, СДСМ ја има најдобрата влада, Македонија влегла во ЕУ, голтањето сперма спречува рак на дојка... Се разбираме, така?Garfield напиша:Inaku, се за анал секс и оргазмот при налаен секс кај женките, на гугл. Кого го интересира, нека си пише на гугл и ќче си најде.
Договорено. Сеуште стои мојата изјава. Ако потврди некоја дека доживеала анален оргазам (без стимулација на други точки), јас повеќе не сум администратор - ќе бидам најдобар другар со МСВ и Месаја. :wink:Garfield напиша:Јас реков, свржуваат.
А тебе Ацид, ако не ти одговара, можам и јас да цитирам некој и да речам: уште еден Ацид?!!
Што не значи дека е тоа вистина.
Така што, ако ти не знаеш, не значи дека не се случило. Ете ти ја Дивне, ти рече, нејзе не и се случило, ама другарките и кажале дека они свршиле. Или и тие се уште еден Гарфил/Долфин??
Ова работава, гледајте, јас се знам, сета мудрост.
Ни јас не велам дека се знам, реков, ми свршиле на пенис, одека сум ги обичал анално, дали лажеле, не знам, не сум прашал. Но, има кои свршиле.
Можеби Дивне ќе сака да ги зачлени на форумов колку да имаш потврда дека е можно.