Вилинско коњче
It is my party :))
- Член од
- 31 декември 2009
- Мислења
- 550
- Поени од реакции
- 62
катастрофа - сум пробала само неколку пати, многу е болно, воопшто не уживам во тоа и се чуствувам непријатно - бљак
Треба добра предигра,трпение, и нежност.катастрофа - сум пробала само неколку пати, многу е болно, воопшто не уживам во тоа и се чуствувам непријатно - бљак
Викаш после ова сам се подмачкува?Треба добра предигра,трпение, и нежност.
Мислам дека не мора да се спомне лубрикантот јасно е , нели ?Викаш после ова сам се подмачкува?![]()
Никаде не го спомна,а во анален нема баш предигри што ќе подмачкаат.Само прашавМислам дека не мора да се спомне лубрикантот јасно е , нели ?![]()
Јагода.Никаде не го спомна,а во анален нема баш предигри што ќе подмачкаат.Само прашав
Што лубрикант користиш?
ПлукаинцаШто лубрикант користиш?
Со овој од јагода велиш не боли?Сигурно имаш еластичен гз тогашЈагода.
posteno i tacno,pure psychic play(mozda i uste nesto )...i definitivno momcite go sakaat poveke.a toa nema nikakva vrska so latentna homoseksualnostSportex даваат бе лубриканти. Прочачкајте во кутивчето)
3 кондоми + лубрикант
Е сеа, анален секс...ок не ортодоксно е чувството, повеќе е психичка игра отколку физичка, ама сепак убаво што е многу потесно отколку вагиналниот секс.
Користењето на заштита немора да се напоменува нели...
А да му го „начукаш со дрвен стап“ не е перверзија !? :lud:Сум кажала и пак ќе повторам - нека ми даде тој некој првин јас да му го начукам со некој дрвен стап - па после ќе му дадам " да уживаме "
Природен е вагиналниот секс - се друго е перверзија ... за мене
А да му го „начукаш со дрвен стап“ не е перверзија !? :lud: