- Член од
- 14 август 2012
- Мислења
- 1.710
- Поени од реакции
- 744
Ako fali edno mesto jas mozam da vlezam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Home и горе лево има Settings иконаКј курац се глеа на апликацијава со кој меил сум се регистрирал?
Сега парен сме, така? Кој влезе?Абе непарен број екипи дека, некој нема влезено, го преместив за 21.30 ваљда сеа ќе биде ок.
Ако ви се игра Pick'em може да направам група за тоа на ЕСПН (само победник, ни хендикеп ни ништо, победници на натпревари се бираат)

(иако мислам пак ќе почнат споро)

) Левис ми е сосема солиден КБ, ќе видиме како ќе се покаже во прва сериозна сезона како стартер

Probaj update napravi na aplikacijata.Има некој проблем да се логира на фантази апликацијата?
Ме мрзи секоја недела да праќам потсетници ама пошто и јас за малце ќе заборавев...направете си пикови.За 26 саати од сега ќе пцуеме како судиајта им помага на Чифс(иако мислам пак ќе почнат споро)
Него.... ова некој од вас е? За ЕСПНФАН дифолт името зборувам.
Ај ве молам ако е некој нека пише. Нема да го кикнам, ама чисто да се знаеме кои сме
Прегледај го приврзокот 428492
За вие што сакате да влезете на предиктор лигата еве пак линк:
https://fantasy.espn.com/free-prize...&groupId=21f1b886-21c1-431e-8802-19c14aee02a7
Автоматски споено мислење:
Ах да, заборавив и да пишам предикции за сезонава, следен пост ќе ми биде тоа, во меѓувреме исто некој ако нема попаметна работа нека си сподели ставови и очекувања![]()