Американски фудбал - NFL лига

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Оној Шон Александер, од Сиетл игра уште ?
Што играчиште беше...

Инаку ова чудо не сум гледал откако го исклучија оној спортскиот канал што го имавме :D
А тогаш редовно пратев. Сеуште ми се мотаат некои имиња низ глава :)
Ја заради тој шон александер уште ги симпатишам Сиетл, мада Патриотите ми се први фаворити.
Направив 5 фантази тима, и ако идеме по традицијата барем 3 ќе се во финале плеј-офф :D
Овие балтимор никогаш не сум ги сакал, така да ако може да не ни влезат во плеј-оф поарно, сакам да го видам Брејди со руки рисивери како го треска Менинг со одлична екипа :icon_lol:

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Оној Шон Александер, од Сиетл игра уште ?
Што играчиште беше...
Инаку ова чудо не сум гледал откако го исклучија оној спортскиот канал што го имавме :D
А тогаш редовно пратев. Сеуште ми се мотаат некои имиња низ глава :)

Бледсоу, Ротлисбергер, Вик, Хаселбакк, Брејди, Дру Брис, Менинг, Палмер, Тони Ромо, Риверс, Гросман, Томлинсон, Терел Овенс 81, Урлахер... Ме мрзи сега да набројувам уште, додека следев НЛФ (пред 2-3 години) ова беа играчишта... претежно се квотербекови на листава :D Ееее какви утакмици имаше, коментатори Тупурковски и тој другиот.. :D Тачдауннн, тачдаун :D

Моментално не сум многу во тек, ама ќе се уходам :D

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
И јас почнав да гледам заради Александер, каква играчина :D
А на која ТВ беше, на алфа?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Па каква ЕП кошарка, НФЛ is where it's at.

NFL Sunday finally ! :vozbud:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
И Детроит-Минесота може да биде добар :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ги жалам овие што не пратат НФЛ, NFL Sunday е права ствар :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: дури и баш ми е гајле што изгубивме баскет у моментов :vozbud:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Србиве тепале во нешто против Шпанија

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
WTF се дешава со Калвин Џонсон? Ме унишни нигеров на фантази....
Иначе не сте свесни колку е жалосно да го гледате Брејди со овој сет на рисивери. Треба да им намести по 3 чисти топки за 1 ТД. Не е ни чудо што губат. Сепак, мислам дека на крај он на искуство ќе ги извади, ептен се појаки во сите други делови од тимот, а и нивниот најдобар играч ептен се мучи. Ќе биде интересно до крај, сега е 21-20 за Билс...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Првата игра на АП :cuc:

Ептен чудно првово коло во први 5 минути на 3 меча 3 сејфти поени.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ептен е мрднат АП, ама ова коло и реџи буш од Детроит подиве. Њу ингланд си тепаа на мускули, Брејди со неколку мрднати додавања до Амендола. 23-21 на крај, за мене најголемо изненадување ќе биде ако Џетс додржат да ги тепаат Тамба Беј, не дека овие се јаки туку дека Џетс се дрва тешки.

Kajgana Shop

На врв Bottom