|Volkswagen|
Тастатурата е посилна од мечот!
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 2.736
- Поени од реакции
- 906
ЅВЕР )
Добри коли се,имаат задоволителна опрема.И ја сум мераклија за овие само за дизел верзија 2.4,100 kw 136 коња,е сеа имаат изгор скапи делови..И шо е најдобро имаат издржливи мотори..Бензинците мислам дека трошат повеке од дизелите,а овие се поиздржливи и комотно со нив миниш над 200.000,нормално ако си ја одржаваш колата..Што мислите за алфа 156. Вреди ли да се земе како возило за секојдневна употреба. Заинтересиран сум за бензинските мотори поточно за 1.8 ts некако дизел не ми иде на алфа. Имал ли некој ваква?
Dizel na alfa greota.benzin ti e dobar izbor..uba e ama nekako vnatre mi e praznaШто мислите за алфа 156. Вреди ли да се земе како возило за секојдневна употреба. Заинтересиран сум за бензинските мотори поточно за 1.8 ts некако дизел не ми иде на алфа. Имал ли некој ваква?
Од кај ти е инфото? Колку си сигурен?novive 159 ne gi podnesuvam imaat motori na opel., edinstveno mitoto e navistina avtentichna alfa ., aj pozdrav alfadzhii.,
Ако си толку скептик, тогаш барај бокс машина во Алфа... дефинитивно не е производ на Опелdzhis.,. tochno . na kapakot e vmetnato logoto na alfa ., no generacijata na 159 motorite se od obid na zaednichka sorabotka na alfa i opel.