Вучко е познат по тоа дека зборува една работа на една телевизија, а друго на друга. Еве ти пример.Замислете ваква изјава од нашите „лидери“ на државата
РЕГИОНВучиќ: Никој нема да ми наредува, ниту од Москва, ниту од Вашингтон, ниту од Берлин
Поентата ми беше дека нашиве не смеат ни првата буква од некои држави да ги спомнат, а не пак ги набројуваатВучко е познат по тоа дека зборува една работа на една телевизија, а друго на друга. Еве ти пример.
Поентата ми е дека џабе тука дома лае, кога пред амбасадорот Хил витка опаш и прави како ке му кажат.Поентата ми беше дека нашиве не смеат ни првата буква од некои земји да спомнат, а не пак ги набројуваат
Пред Германскиов министер за одбрана не беше баш мек по она што го слушнав на твПоентата ми е дека џабе тука дома лае, кога пред амбасадорот Хил витка опаш и прави како ке му кажат.
На ТВ може да кажат дека Земјата е рамна плоча, дека Али Ахмети е најдобриот политичар, дека Русија управува со светот...ке веруваш во тоа?Пред Германскиов министер за одбрана не беше баш мек по она што го слушнав на тв
Хахаха па вака ако подразмислиш и трите работи донекаде држат муабетНа ТВ може да кажат дека Земјата е рамна плоча, дека Али Ахмети е најдобриот политичар, дека Русија управува со светот...ке веруваш во тоа?
Предавник на својот народ, сите политичари испаднаа гомна и кај нас и кај нив кога станува збор за браќата. Од ден на ден се поголем замав земаат Албанците и кај нашите јужни пријателчиња, од газење деца на пешачки до убиства на деца пред дискотеки, пред месец дена еден рокна тројца млади Грци без око да му трепне. Убава иднина имаат и они штом вакви настани им се случуваат.Пред Германскиов министер за одбрана не беше баш мек по она што го слушнав на тв
Одлична можност за Александар Вучиќ да покаже и докаже на дело дали и колку навистина е диктатор.Цело време дрндаше против Вучиќ низ хумор и критики во неговата емисија а сега се приклучува на државната Телеком Србија во телевизија Блиц која е нивен ексклузивец и ја нема воопшто на други оператори во Србија.
Со толку зомбиран народ како што се србите ни најмалку нема да му смета на Вучиќ шоуто на Иван Ивановиќ да се емитува на Blic tv.Одлична можност за Александар Вучиќ да покаже и докаже на дело дали и колку навистина е диктатор.
Една од најосновните карактеристики на сите диктатори е нивната алергија на хумор и сатира, па ако Иван Ивановиќ си продолжи со досегашните хумор и сатира на телевизија која е блиска до Вучиќ, тоа ќе го поткопа тврдењето дека типот е диктатор бидејќи тотално неразбирливо е како и зошто диктатор би дозволил на медиум кој е политички близок до него да бидат емитувани хумор и сатира во кои токму диктаторот е исмејуван.
И што ако ги кажува кога пак го прави она што ќе му го нарефи Хил. Единствена разлика помеѓу него и овдешниве кловнови е што има многу добар PR.Поентата ми беше дека нашиве не смеат ни првата буква од некои држави да ги спомнат, а не пак ги набројуваат
На таква опозиција и Топалко е премијаТопалко стварно дека бил нов лидер на опозицијата? Така прочитав пред некој ден.