Албум со сликички "A1"...нова бизнис идеја!

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Вака сега...после долго размислување дали да ја откријам мојата идеја,бидејќи се плашев некој да не ми ја украде...сепак собрав храброст и ќе ја објавам,и ќе оставам простор за предлози за подобрување!

Значи бизнис идејата се состои во:

Продажба на албум со сликички наречен-"А1"

Значи албумот ќе изобилува со голем број на сликички кои воедно ќе се продаваат по 15 ден по пакетче(во кое ќе има 3 сликички)

Понатаму...однапред замислив дека како најтешка за паѓање да биде сликичката со Велија!!!

Исто така под секоја од сликичките ќе стои краток опис за работата на оние од сликата(на пример "пакувач на смоки" и сл.)

Сега јавно ве замолувам ако има некој што работи со фотошоп да ми предложи идеја овде на форумот како би било најдобро да изгледа албумот!

п.с Главната награда е пакет смоки,и сликичката од Велија да ја имате за смена!

п.п.с Се надевам дека А1 нема да ми дојдат на врата за ова,сепак ова е чек-дис-аут подфорум:vozbud:

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
907
Вака сега...после долго размислување дали да ја откријам мојата идеја,бидејќи се плашев некој да не ми ја украде...сепак собрав храброст и ќе ја објавам,и ќе оставам простор за предлози за подобрување!
Don't get me wrong...очигледно имаш ептен многу вишок време.

Не сакам да бидам сфатен како мрчатор ама...идејава...не ми е ни смешна, ниту па интересна...

:smir:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Don't get me wrong...очигледно имаш ептен многу вишок време.

Не сакам да бидам сфатен како мрчатор ама...идејава...не ми е ни смешна, ниту па интересна...

:smir:
А и плус тоа никој нема да сака да го има велија у албум со сликички...

Член од
18 јануари 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Велко стај го под број 1 како маскота и ќе играме на тапка после:)

V

Viktor g

Гостин
Дефинитивно човече едвај чекам и сликички со мојте омилени ликови Геровски , Борјан , Чомовски , Чадиковски, Глигор да не го заборавиме и дефинитивно водителките Тања , Билјана.... а може да биде 18+ албумот :baeh:

Член од
17 октомври 2009
Мислења
148
Поени од реакции
10

Значи албумот ќе изобилува со голем број на сликички кои воедно ќе се продаваат по 15 ден по пакетче(во кое ќе има 3 сликички)

Понатаму...однапред замислив дека како најтешка за паѓање да биде сликичката со Велија!!!

Исто така под секоја од сликичките ќе стои краток опис за работата на оние од сликата(на пример "пакувач на смоки" и сл.)

Сега јавно ве замолувам ако има некој што работи со фотошоп да ми предложи идеја овде на форумот како би било најдобро да изгледа албумот!

п.п.с Се надевам дека А1 нема да ми дојдат на врата за ова,сепак ова е чек-дис-аут подфорум:vozbud:
И после вестите не переле мозоци .. ццц ... детево 22 годинки сторило а уште со сликчиња си игра .. земај лектирата и збор да не ти слушнам! :star: :pos2:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.506
Поени од реакции
31.086
леле доста више со А1 филмов, помина интересното, шо ја тупите уште.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Лејм...
Да собираме сликички од албумот “Покојници 2011“ т.е слики од некролози од по бандери...па после ќе се менуваме...

T

Tetro

Гостин
Дебилна тема (и пак оставам коментар на неа).
До кога ќе се замарате со глупости базирани на политичка основа? Земјата ни ја продадоа за цент од квадрат, младино Македонска, додека вие собирате сликички место да барате работа.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
И си се плашел дека некој ќе ти ја укради идеата? Доста што не гњават на ТВ па уште слики да им збирам?

--- надополнето ---

Бизнис идеја :pos2:

E

elena.

Гостин
Одлична идеја! Сметам дека ВЕДНАШ треба да ја патентираш, за да не ти ја украде некој, оти знаеш какви се луѓето денес, ти се прават другари ова-она, а уствари зад грб ти работат, и кога гледаш утре твојот најдобар другар прави ваков албум и вели дека негова била идејата! Затоа под итно ПАТЕНТ.
Ахх, како мене не ми текна нешто вакво :/ Мило ми е што конечно си собрал храброст, навистина би било штета ваква генијална идеја да не биде остварена! За жал I HAZ NO FOTOShOP SKILLZ, но се надевам дека некој од форумов ќе ти помогне! Извести ме кога ќе излезе во продажба, веднаш купувам 2!!!

А

Антоние

Гостин

Kajgana Shop

На врв Bottom