Албуми со самолепливи сликички

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
По реакциите на социјалните мрежи личи дека интересот ќе е голем. Ќе има изгледа трка за албуми и пакетчиња на почетокот.

Која би била цената за пакетче со сликички кај нас?

Ми пренесоа дека на нет може да се купи на „парче“ сликичка, што ти треба у моментот.

Преку Панини официјално, може да се нарачаат сликички баш по "XX" барање или?

Ми пренесоа дека на нет може да се купи на „парче“ сликичка, што ти треба у моментот.

Преку Панини официјално, може да се нарачаат сликички баш по "XX" барање или?
Секогаш можело.

Да ги прашам тие поупатените, секако истово прашање им го поставив и на Панини.

Дали овој албум од линкот подоле ќе биде ист како нашиот, во поглед на број на сликички и такви глупости.

Прв пат Македонија на албум, па сакам со тврд повез да си го нарачам овој.

не мора да значи, Панини и порано знаел за одредени држави да прави малку поразлични албуми, некаде и со повеќе сликички. обично тоа било за побогатите ко Швајцарија и Германија

Стандард Нова Македонија подарок ќе го дава

Првата година кога пуштија ваква акција во секој албум даваа различни сликички, па лом се правеше по трафиките (за 10-15 денари 6 сликички, багатела) :D Наредните години се научија, па ги даваа истите 6 сликички со секој албум.

Дали овој албум од линкот подоле ќе биде ист како нашиот, во поглед на број на сликички и такви глупости.

Не, албумот ќе биде син. Портокаловиот е само наменет за Германија и Англија мислам.

Ова е хард-кавер на сликава

Ама мислам од аспект на број на сликички и страниците внатре..би требало исто да биде

Ова е хард-кавер на сликава

Ама мислам од аспект на број на сликички и страниците внатре..би требало исто да биде
Корицата на албумот е сина, не е портокалова и сликичките ќе се сини. Како што знам, бројот на сликички е ист.
Тоа ме интересира, бројот на сликички и страниците да е ист, другото ми е мање битно.

Зашто албумот ќе го земам тврд повез, ама ќе го полнам со сликички од тука и ако не ми се совпаѓаат бројките, имаме проблем. :D

Тоа ме интересира, бројот на сликички и страниците да е ист, другото ми е мање битно.

Зашто албумот ќе го земам тврд превез, ама ќе го полнам со сликички од тука и ако не ми се совпаѓаат бројките, имаме проблем. :D
Да не испадне после Пандев на местото на Кристијано Роналдо :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom