- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.888
- Поени од реакции
- 14.440
5 април официјално
Секогаш можело.Ми пренесоа дека на нет може да се купи на „парче“ сликичка, што ти треба у моментот.
Преку Панини официјално, може да се нарачаат сликички баш по "XX" барање или?
Не, албумот ќе биде син. Портокаловиот е само наменет за Германија и Англија мислам.Да ги прашам тие поупатените, секако истово прашање им го поставив и на Панини.
Дали овој албум од линкот подоле ќе биде ист како нашиот, во поглед на број на сликички и такви глупости.
UEFA EURO 2020™ Tournament Edition - Offizielle Stickerkollektion - Hardcover Album
Das Hardcover Album zur offiziellen UEFA EURO 2020™ Tournament Edition Stickerkollektion von Panini bietet Platz für 678 Sticker! | Jetzt bestellen und sammeln!paninishop.de
Прв пат Македонија на албум, па сакам со тврд повез да си го нарачам овој.
И што е разлика?Не, албумот ќе биде син. Портокаловиот е само наменет за Германија и Англија мислам.
Ова е хард-кавер на сликаваДа ги прашам тие поупатените, секако истово прашање им го поставив и на Панини.
Дали овој албум од линкот подоле ќе биде ист како нашиот, во поглед на број на сликички и такви глупости.
UEFA EURO 2020™ Tournament Edition - Offizielle Stickerkollektion - Hardcover Album
Das Hardcover Album zur offiziellen UEFA EURO 2020™ Tournament Edition Stickerkollektion von Panini bietet Platz für 678 Sticker! | Jetzt bestellen und sammeln!paninishop.de
Прв пат Македонија на албум, па сакам со тврд повез да си го нарачам овој.
Корицата на албумот е сина, не е портокалова и сликичките ќе се сини. Како што знам, бројот на сликички е ист.И што е разлика?
Ова е хард-кавер на сликава
Ама мислам од аспект на број на сликички и страниците внатре..би требало исто да биде
Тоа ме интересира, бројот на сликички и страниците да е ист, другото ми е мање битно.Корицата на албумот е сина, не е портокалова и сликичките ќе се сини. Како што знам, бројот на сликички е ист.
Да не испадне после Пандев на местото на Кристијано РоналдоТоа ме интересира, бројот на сликички и страниците да е ист, другото ми е мање битно.
Зашто албумот ќе го земам тврд превез, ама ќе го полнам со сликички од тука и ако не ми се совпаѓаат бројките, имаме проблем.