Албански герилци кај Липковско езеро

Член од
15 септември 2007
Мислења
136
Поени од реакции
0
Da za nekoj od narodot sve e izmisleno scenario ili nekoj drug, ne sakate vistinata da ja vidite. Ama koga togash ke ja vidite ama kasno ke bide.
Ali cela policija i bezbednosti sili nie preplaveno so ucki i spijuni od DPA.
Nekoj si mislat zosto e vaka so makedonija zosto edno malcinstvo ne toni 16 godini i eve nemozime da funkcionirame kako drzava dur ne se odkornat krminalnite elemnti i dur nema red i zakoni.

VRATI SE BRAT LJUBE!
vidi vaka gospodine "tvojot brat ljube" e najgolem predavnik na RM, i e steta samo sto ne mu sudat za nacionalno predavstvo. za sostojbite od 2001 vinovni se predavnicite georgievski, bucko i boskovski.
negde na forumot napisav objasnuvanje za "tvojot brat ljube" pa ako ne si go procital i ako ne ti e jasno zosto ovie trojca se predavnici mozam pak da ti objasnam.
se izvinuvam sto sum nadvor od temata ama mora da mu se ukaze na Makedonskiot narod koi se negovite neprijateli(predavnici)
so pocit

moira

...The Goddess...
Член од
29 октомври 2007
Мислења
113
Поени од реакции
2
Mislish nie ne sakame da ja stavime granicnata policija ili mozda i armijata na granicata ama odgovorot od nato go znam an pamet nemojte taka mozda albancite tamo ke go gledat kako provokacija i toa ke vi go ocrni patot kon nato i eu..:tapp:
Ne teroristite se od makedonskata strana i od makedonskite sela.
Stom ja nema makedonskata granicna policija na granicata, togas ocigledno deka ne sakame, a ako ne mozeme neka mi obrazlozi nekoj ZOSTO???
A "gerilcite" se sekako makedonski drzavjani od albanska proviniencija!

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Mislish nie ne sakame da ja stavime granicnata policija ili mozda i armijata na granicata ama odgovorot od nato go znam an pamet nemojte taka mozda albancite tamo ke go gledat kako provokacija i toa ke vi go ocrni patot kon nato i eu..:tapp:
Ne teroristite se od makedonskata strana i od makedonskite sela.
Не се секирај на граница се сега специјалците ова од прва рака информација сега е таму побезбедно него било каде

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
vidi vaka gospodine "tvojot brat ljube" e najgolem predavnik na RM, i e steta samo sto ne mu sudat za nacionalno predavstvo. za sostojbite od 2001 vinovni se predavnicite georgievski, bucko i boskovski.
negde na forumot napisav objasnuvanje za "tvojot brat ljube" pa ako ne si go procital i ako ne ti e jasno zosto ovie trojca se predavnici mozam pak da ti objasnam.
se izvinuvam sto sum nadvor od temata ama mora da mu se ukaze na Makedonskiot narod koi se negovite neprijateli(predavnici)
so pocit
Me zabole Stojko sto si napishal ili sto sakash da pravish mnogu umen. Bratot Ljube e narodn heroj i zaedno so Cento najgolemi junaci vo poslednive 50 godini i dvajcata se prodadeni od makedonski izrodi komunjarski.
Ti treba da si go gledash ahmeti i drugite ucki sto sedat vo sobranie da ne drapash mnogu za tie sto ostanaa vo odbrana na Makedonija.
Makedonskiot sindrom ocigleden e pak, makedonskite heroi i braniteli stanuvat dushmani a dushmanite ni stanuvat heroi, tesko na nas.

moira

...The Goddess...
Член од
29 октомври 2007
Мислења
113
Поени од реакции
2
so pocit
Kako ne ti e sram da davas ovakvi nerazumni kvalifikacii:tapp: Ne mu sudat na Ljube Boskovski i na Johan Tarculovski vo Hag, na MAKEDONIJA I SUDAT, ODRODE, ZASRAMI SE:nerv:

Член од
15 септември 2007
Мислења
136
Поени од реакции
0
Me zabole Stojko sto si napishal ili sto sakash da pravish mnogu umen. Bratot Ljube e narodn heroj i zaedno so Cento najgolemi junaci vo poslednive 50 godini i dvajcata se prodadeni od makedonski izrodi komunjarski.
Ti treba da si go gledash ahmeti i drugite ucki sto sedat vo sobranie da ne drapash mnogu za tie sto ostanaa vo odbrana na Makedonija.
Makedonskiot sindrom ocigleden e pak, makedonskite heroi i braniteli stanuvat dushmani a dushmanite ni stanuvat heroi, tesko na nas.
pa drugite ucki so sedat vo sobranie, se tamu poradi "herojstvoto" na tvojot brat ljube, koj bese sef na MVR vo toa vreme a ne raskazuvac na prikazni za mali deca kako sto se odnesuvase, demek EU i NATO ne davale da se branime. samo kolku e naiven Makedonskiot narod pa im poveruva na ove izdajnici za prikaskite za EU i NATO.

Член од
15 септември 2007
Мислења
136
Поени од реакции
0
Kako ne ti e sram da davas ovakvi nerazumni kvalifikacii:tapp: Ne mu sudat na Ljube Boskovski i na Johan Tarculovski vo Hag, na MAKEDONIJA I SUDAT, ODRODE, ZASRAMI SE:nerv:
gospoza nemoj da se nervirate, ova ne se kfalifikacii tuku se fakti, a site nie treba da se zasramime sto izbirame predavnici da ni ja vodat drzavata. inaku pred da se tresat gluposti potrebno e da se proucat dokazite.
so pocit
p.s. se izvinuvam sto ovie pisuvanja se nadvor od temata.

Член од
30 октомври 2007
Мислења
136
Поени од реакции
0
so pocit
...izrode sozto taka zboruvas za brat Ljube,za takvite kako tebe sto razmisluvaat sledniov pat gi ceka besenje i toa javno.po se izgleda deka se treses koga ke go slusnes imeto na johan i na Brat Ljube,.

Член од
30 октомври 2007
Мислења
136
Поени од реакции
0
pa drugite ucki so sedat vo sobranie, se tamu poradi "herojstvoto" na tvojot brat ljube, koj bese sef na MVR vo toa vreme a ne raskazuvac na prikazni za mali deca kako sto se odnesuvase, demek EU i NATO ne davale da se branime. samo kolku e naiven Makedonskiot narod pa im poveruva na ove izdajnici za prikaskite za EU i NATO.
..abe kuce edno predavnicko definitivno ti ke bides zastrelan o dprviot Kursum i toa od pripadnicite na MOS,pleme da tiebam predavnicko site vie kao od tipot na bucko,ljubco,branko,gujo,sekerinska,ke bidete javno egzekutirani,zatoa priberija taa prljava usta od koja izlagaat krastavi zabi za da ne ti bide predocna,gubre predavnicko,zaedno so ali ahmeti,taici i ostanatite vo paket ke gorite vo zelezara toa ke vi bide sobirniot centar,zatoa sto naskoro ke ja resatrirame za takvi gubrina kao tebe .:nerv: :nerv:

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Toj odlicno se odnesuvashe i najmnogu se boreshe za Makedonija, za malce ke go izgubeshe zivotot vo Vaksince i vo Tetovo. Vojnata ja pobedivme na voen nacin ama ja izgubivme na pregovorrackata masa, ti ako ne veruash vo toa sto ni praveshe nato vo 2001 tesko na tebe.

Член од
30 октомври 2007
Мислења
136
Поени од реакции
0
albancite gerilci kaj lipkovsko ezero

..abe brat koe e ova gubrevo sto dava vakvi kvalifikaacii za bratot Ljube sigurno e od taborot SDSMOVSKI,pleme da mu zaebam abe za ovoj ne se trosi kursum tuku derenje kozata da mu ja oderes i na nejze da se izmocas ,abe nema kurtul od makedonski predavnici,od Albanec ima spas ama od kodoski i predavnicki,makedonski sindrom,nema kurtul abe za niv metak i nisto poise .pozdrav bratu,od mene Galot alias asteriks:salut:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
...izrode sozto taka zboruvas za brat Ljube,za takvite kako tebe sto razmisluvaat sledniov pat gi ceka besenje i toa javno.po se izgleda deka se treses koga ke go slusnes imeto na johan i na Brat Ljube,.
Kaj ke bide besilkata.....???? Jaze ke ima ili da si nosime...:):)!!!

Deka i sudat na MAKEDONIJA....t.e deka seto ova go imaat aranzirano za nedaj Boze nekoja situacija, koga ke treba da ne mavnat.....,a brat Ljube ne da e nekoj programiran "izdajnik"...ne veruvam , ama deka e BUDALETINKA TOA ZNAM...

Inaku vo vrska so temata: odamna toa "gerilcite" se domasni zivotincinja , koi se pustaat nadvor po potreba...cija????, e.... toa e veke GOOOLEMO PRASANJE...iako site go znaat odgovorot....
Inaku za propusnosta na granicata???....takvo merilo nema...tamu nikogas ne ni postoela nekakva granica :):)!!!

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Да, а Дејвид Коперфилд е од Марс.

Ова се однесува на насловот на темата.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Раскажуваш приказни , или од моабетот на татко ти и мајка ти , или од комшиите .Терористите кои сега ги седна БЦ во парламент, беа поразени и кога требаше да се приберат само и изнесат пред суд тогаш Солана постави ултиматум на покојниот председател Трајковски ,ако не се прекине со акцијата ке се соочиме со воздушни напади од истиот тип на нападите во Србија.Вистината е дека за тие пари кои ги имаат платено албанците мораше да добијат нешто, и добија.А Бошковски не пиеше виски ,него беше често на првата борбена линија .Грешката на Трајковски ја гледам во тоа што не го сними ултиматумот и изнесе во јавноста , па да кажеше на целиот свет што ни се случува .Цената за тој потег во најмала рака ке беше губенје на функцијата , таа цена не сака никој да ја плати во МК , еве и сега тоа е истото за жал , само што уцената се однесува на ЕУ и НАТО.Затоа овие се прават слепци, и изјавите за криминални и шверцерски групи се чист доказ за тоа.Од друга страна опозицијата вешто го користи ова и бара втора шанса на исти начин да ја земе власта.Единствено Бошковски ја плаќа цената за непослушност , а самиот процес е уствари детергентот со кој курвата Солана и друштвото ке си ги исперат рацете од прлјавштината на албанските пари.Кога Бошковски ке се прогласи за виновен, тогаш тие ке бидат чисти затоа што Македонија ке испадне агресор, а чинот што терористите со крвави раце седат во парламент ке биде оправдан.Во спротивно ке треба сите тие гнаси од Ахмети до тој крапинецот Алити да излезат пред суд и одговараат за дело тероризам .А тоа се знае што значи.

Член од
15 септември 2007
Мислења
136
Поени од реакции
0
ova e objasnuvanje do galot, TMRO i site isfrustrirani decki od forumot koi ne se sposobni da gi sogledaat dokazite tuku tresat gluposti bezveze.
jas sum od Makedonskiot tabor, koj premnogu ja saka Makedonija i narodot koj zivee vo nea. izvinete sto jas nemozam da ve navreduvam vas ama moeto obrazovanie ne mi dozvoluva da se spustam na vase nivo.
inaku bas sakam da se zapoznaeme i togas se prasuvam samo kakov izraz na vaseto lice ke vidam, ili mozebi ke ostanete bez zborovi, i sto le ke bide so izjavite kursum, besenje, derenje. a be gospoda mene oko ne mi trepka od takvite kako vas i ako Makedonija treba da smeta na vas za odbrana togas loso i se pisuva, oti takvi neupateni vo vojuvanje ja branea RM vo 2001 pa vidovme sto se sluci. toa so pobedata sto vie tvrdite mi izgleda nesto kao u stilot nie pobedivme ama sudijata go proglasi protivnikot za pobednik bez da gi gleda rezultatite a sudija bea nasite politicari.
sega da vi objasnam sto e vojna, posto vie nemate poima od toa, toa vi e nauka gospoda a ne zemaj puskite i pukaj bez veze. vojnata so povelbata na OON e zabraneta i ima samo nekolku isklucoci koga e dozvolena, i sekogas koga doaga do vojna ima strana koja e vo pravo i drugata koja ne e vo pravo, odnosno treba da se obezbedi legitimitet za vojnata i toj e eden preduslov za da pobedis, a nie vo toa vreme kako obezbeduvavme legitimitet, vasiot brat ljube na TV so vladika od MPC gi blagoslovuva lavovite odnosno mu praca poraka na svetot deka nie vodime verska vojna, pa koj posle toa ke bide na nasa strana, koj poddrzuva verska vojna. ova ne veruvam deka e greska koga ministerot ima eden kup sovetnici i koga site luge koi se razbiraat od vojuvanje go znaat toa.
ni slucajno ne mu e rabota na ministerot da odi vo rezirani akcii, od koi posle vo ocite na javnosta ce izgleda kako heroj, tuku toj treba da raboti na dobivanje legitimitet za vojnata a ne sprotivno kako sto toj rabotese.
poslednite lavovi sto zaginaa se samo uste eden dokaz deka toj ne rabotese taka kako sto treba. sto napravi toj togas, koga lavovite trgnaa od Skopje za Trebos toj dava izjava koja se emituva vo zivo, i isto kako da im kazal na uckite eve nie ideme a vie presmetajte si kolku vreme imate za da postavite zaseda, pa on sekogas odese so niv vo akcija pa se prasuvam sto togas ne otide, ili znael deka ke se desi nesto.
golema tragedija sto zagina pretsedatelot inaku eden den sigurno ke kazese koj e odgovoren za neizvrsuvanje na naredbata za deblokaza na patot prema Jazince.
ima mnogu raboti koi eden den sepak Makedonskiot narod ke gi doznae.
a vie gospodine gal bevte da se borite ili da pravite turisticki fotografii.

Kajgana Shop

На врв Bottom