- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Ех да ти го имам умот на една недела, да се одморам малку од мислење.СЈО нема да постои за неколку месеци од сега. А во затвор за година од сега ќе биди Црпнатиот и уште 50, 60 негови
Ех да ти го имам умот на една недела, да се одморам малку од мислење.СЈО нема да постои за неколку месеци од сега. А во затвор за година од сега ќе биди Црпнатиот и уште 50, 60 негови
Mене ми е лична провокација кога некој ќе истресе некоја космичка глупост. Ми се вклучува глупометарот и веднаш морам да реагирам.Провоцирај, провоцирај.
Лична провокација е кога го дискутираш членот, а тој не те дискутирал тебе.[DOUBLEPOST=1466003317][/DOUBLEPOST]И што има воопшто да се дискутира за членовите, пцуј ги политичарите, критикувај политики/настани со аргументи, не секој втор пост во темава е „ти си ваков“, „ти си таков“...
Преку Миле што ти ќе кажеш.Нема да се вовлекувам во лични расправи, само ќе кажам дека тоа повеќе зборува за тебе.
Преку Миле што ти ќе кажеш.
Не сум по мажи, ама никому не судам.
Освен на сите што некогаш пишале во темава?ама никому не судам.
Паметен си ти фринг, избега на време од државава, ко прав патриот. Сега си копаш низ германиите броиш евра, те боли к/р.Не едно сто и едно и уште 2м незаконски прибавени монтирани снимки со помош на надворешен фактор под притисок црпнатиот во друштво со домашните предавници да создаде неуставни сјоа и сите од дпмне да ги испозатворат,во сдс уште има криминалци во сенка кои со голема желба ќе го пополнат испразнетите места во дпмне па на наредните избори со 10:0 повторно ќе го победат сдс.
Тогаш ме интерсира на кој стап и во кој скут ќе седне сдс и кај кого ќе лижат сладоледи заедно со неговото членство и подржувачи повторно да креитраат вештачки кризи да си играат шарено лудило
Ќе ти беше точно ова наместо граѓаните да стоеше меѓународна заедницаПоентата е наредниот што ќе биде на власт (пак ќе кажам, и ВМРО да бидат но со други ликови секако) да види како завршиле неговите претходници и да знае дека Република Приватен Посед Македонија нема да биде толерирано од страна на граѓаните. Не е поентата да се натегаме и премислуваме тука дали Заев дали Грујо. За почеток ова да биде валидно колку толку, ќе треба секој да си одговара за мајмунлаците. Толку ли е тешко да се сфати?
Какви германии, какви бакрачи! Колку што се сеќавам, цела фамилија му работи во државна администрација.Паметен си ти фринг, избега на време од државава, ко прав патриот. Сега си копаш низ германиите броиш евра, те боли к/р.
Уште чекаме слики.
Таму сме со сопругата која користи годишен одмор,па боледување додека не се искористат сите опции па ќе земе неплатен одмор а во меѓувреме за да не и е досадно се вработиКакви германии, какви бакрачи! Колку што се сеќавам, цела фамилија му работи во државна администрација.
Не сум од тие што се сликаат за да се фалат на фбПаметен си ти фринг, избега на време од државава, ко прав патриот. Сега си копаш низ германиите броиш евра, те боли к/р.
Уште чекаме слики.
Истата смрдла што претходно му одреди притвор. У овие створови лежи судбината на земјава. Без судење, за овие опструкции би ги спикал у лаѓана на ниче македон и би ја запалил - дупли ќар.Судиката го одбила барање за притвор на Грујовски кој пред аболицијата беше во притвор поради тоа што смета дека СЈО не е надлежно за предметот Тврдина