Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Да не речете последни разберувате. Еви ви една информација НАЈТОЧНА.

Денес и официјално се одкажани изборите за 5ти јуни. Веста во јавноста ке се пласира во следниве денови.
Има дојдено набљудувачи од обсе има доставено листи за набљудувачи од Македонија ,останува да се поднесат уште листите со носители такада ова сметај го како дезинформација

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Чекај нека свиткаат уште некој сведок и тоа ќе го дочекаш. Сеуште се служат со дипломатски речник, имаат надеж дека е разумен. Но полека, и до тоа ќе дојде. Бандава одбра, смрт или слобода, не им се иде у затвор.
А што има тоа врска со санкции?

А виткањето на сведоци мене ми е многу сомнителна работа. Зарем се нема други докази? Ако се базира се на сведоци, кај мене ќе има сериозни сомнежи за вината... многу ми изгледа дека доказите би биле изнудени од „виткани“ сведоци.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Мене најмногу ме интересира како ќе се правда пред своето членство. Каква манипулација сега ке смислат

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Како и да се постапи, мора да биде според законските прописи на РМ. И ако има одложување.. иако мислам дека по распуштање на собранието... останува само избори да има. Поинаку мислам дека би било незаконски. Ако некој мисли поинаку нека објасни толкувајќи го законот, не паушално.

Член од
7 јули 2014
Мислења
1.243
Поени од реакции
1.162
Значи... треба да очекуваме сериозни немири. Можно е да им „скурчи“ на ВМРО-вците.
Да бе, да имаш право. До сеа 10 години беа овци, блееја со работичка од 200 евра и со сендвич у рака викаа никола никола и сеа одеднаш револуционери ќе станеле, немири ќе праеле :pos:Им се смеете на шарените немале критична маса за востание, биле педери, а ти очекуваш едно стадо да крене востание, немири да напраи? :tapp:

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Има дојдено набљудувачи од обсе има доставено листи за набљудувачи од Македонија ,останува да се поднесат уште листите со носители такада ова сметај го како дезинформација
Ако е точно,по соопштението во јавноста ни еден пост да не видам повеќе на форум од тебе, во спротивно истото важи и за мене. Можи така?

Можи и други да се приклучат ако сакаат. Ама да си седат на збор. Baster,Brutush и компанија ги чекам.

Последно уредено:
Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
200 евра мала ли е плата? Па пред не многу време 100 марки беа редовна плата. А 200 евра заради Никола ли е? Од вчера ли е така? Сакаш ли да знаеш заради коге е така, пред се? Тоа се други теми, не би имало смисол да „ја шириме“.
Јас никому не сум се смеел дека биле вакви или онакви. А, еве ќе ти кажам што мислам кој за што е способен: од СДСМ (протестантиве) обично се луѓе кои не работеле потешка работа од пренесување на маса од еден крај на просторија до друг крај, дека ако му се дупне гума на колата го вика татко му на мобилен да му ја замени, итн... Во ВМРО ДПМНЕ има членови (не сите) кои се доста поразлични од првиве и ако дојде до „блиски средби“, првиве може арен ќотек да изедат... Еве, кога спомнуваш кој каков е... да ти го кажам моето мислење.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
А што има тоа врска со санкции?

А виткањето на сведоци мене ми е многу сомнителна работа. Зарем се нема други докази? Ако се базира се на сведоци, кај мене ќе има сериозни сомнежи за вината... многу ми изгледа дека доказите би биле изнудени од „виткани“ сведоци.
Сведок и изјава на сведок е поим во нашево правосудство.

Колку "заштитени" сведоци беа искористени во Уво Шпион Детонатор Пуч Ровер итн итн....
Тогаш не ти беше сомнително?

Епа сега... ако материјалните докази биле на дробилка па на преса, тогаш обвинителството ќе се повика на изјавата на сведоци.

Ако еден сведок е ликвидиран, што треба тоа да значи? Измисливме топла вода? Не.
Обвинителството го ликвидира за да ја заштити мафијата? Не.
Му вршеле притисок за тој да сведочи во нивна интерес? Да! Но само доколку му ги покажале на маса сите правни факти и докази кои ги имаат против него. Што е тоа? Тортура? Не.

Не преудицирам зошто сведокот бил убиен, или се контрасамоубил.

Но доколку го следиме трагот на парите и интересот, од смртта на Крпач единствено профитира Фамилијата. И точка. Нема шо да се дискутира веќе...

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Ако е точно,по соопштението во јавноста ни еден пост да не видам повеќе на форум од тебе, во спротивно истото важи и за мене. Можи така?

Можи и други да се приклучат ако сакаат. Ама да си седат на збор. Baster,Brutush и компанија ги чекам.
Јас имам информација спротивна од твојата и зависи од кого и како е кажано и од кого и како е пренесено.
Времето ќе покаже што е вистина

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Како и да е... ако само на сведоци се базираат обвиненијата... ќе им направат услуга на обвинетите. Лесно се наоѓа „сведок“. Уште па ако е „свиткан“... Хммм. се ми се чини дека и неуставното СЈО ако ова се случи ќе (о)стане дефинитивна утка.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Ај нека опадни темпово..

Чекаме официјални изјави и соопштенија, така да нема потреба од шпекулации.

И јас имам свој извори, свој ставови а сепак чекам тоа да биде потврдено.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.267
Поени од реакции
84.374
Да не речете последни разберувате. Еви ви една информација НАЈТОЧНА.

Денес и официјално се одкажани изборите за 5ти јуни. Веста во јавноста ке се пласира во следниве денови.
Ама господинот Никола Груевски, нашиот премиер, соопшти неодама дека ќе има избори на пети....
Одиме на победа ни рече....:(

Ах, проклети да се тие негативни сили, масонски, лептиријански....
Ова е дело на О.Т.О.!!!!

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Јас имам информација спротивна од твојата и зависи од кого и како е кажано и од кого и како е пренесено.
Времето ќе покаже што е вистина
Ne me interesira kakvi inf. imas i od kade. Meene me interesira dali ke sedis na dogr. od pogore.To samo kazimi? Jas prifakjam i sedam na zbor

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
Многу членови на дпмне играат на таа карта и во исто време чекаат одобрување

Ако вие не бевте пизди досега ќе направевте револуција на ниво на грција или франција.
Ама и вие немате муда како турците против ердоган
Вие за едно бојадисување на фасади, плачите дење ноќе, им го перите мозокот на народот дека ова е дел од некакво украинско сценарио, а тек да има револуција како во грција има во кома да падните сите до еден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom