за да СЈО покаже демек сите ги гонат неселективно, не само само владини членови, ... мора некој да оди жртевно јагне, овој им се виде најпогоден.Нема проблем. Нека има жар, само ве молам дискусијата да се движи во рамките на темава и актуелните случувања со СЈО.
Бтв, зошто мислам дека зад апсењето на Божиноски стои всушност СЈО, а не фамилијата?
М?
Можно е и тоа да е во прашање, очигледно човеков располага со многу докази и информации, па можно е во потрага по нив и тоа да биде. шознам ќе видиме времето ке покажи. Или па од друга страна за селективноста кон двете парти.Нема проблем. Нека има жар, само ве молам дискусијата да се движи во рамките на темава и актуелните случувања со СЈО.
Бтв, зошто мислам дека зад апсењето на Божиноски стои всушност СЈО, а не фамилијата?
М?
Катица побарала негово апсење де. Како дел од акцијата што ќе ја објави на 31ви февруари 2017та. И Србите од страв од тој врховен авторитет, веднаш го апсат.Не иде тоа така ѓутуре, Српската полиција го уапсила Божиновски по налог а не по чуен глас.
по фамилија и наjблиски идат заканите.. у нивни стил, преродбеничкиОбвинителката Фатиме Фетаи пред да ги образложи деталите за предметот ТНТ, односно уривањето на „Космос“ кажа дека обвинителите добиваат секојдневни закани, но дека тоа нема да ги спречи да ја донесат правдата до секој што се огрешил пред законот.
– Пораката е до сите што ја подриваат работата на Специјалното обвинителство и се закануваат кон пропадниците на СЈО, семејствата и нивните родители.
– Им порачуваме, правдата ќе го стигне секој кој се огрешил од законот. Ве уверувам дека за ова обвинителство сите граѓани се еднакви, несебично ќе се бориме за правда, зашто цврство веруваме дека правдата е врвен интерес на Македонија, порача Фетаи.
http://a1on.mk/wordpress/archives/605081
Причинета е штета од 14,9 М евра а притоа ако Фијат го добие спорот тогаш бара оштета од 58 М евра.Kolku teatralno pocna mislev ke zboruva za miljardi u Panama a se svede na somnez za nezakonski tender za nabavka na 20 kg TNT i politicki govor ...I cumu takvi presovi, sto ne si rabotat i koga ke ima presuda da soopstat na javnosta..Na prv pogled izgleda koordinirano..
Дознаваме и дека имало акнуење на тиквата од маса па збрцуење у супата да грофта како прасе и да јаде без раце, чудесии ако се ова е вистина, мислам.