Vlatko_Gjorce
Ѓубре
- Член од
- 17 април 2009
- Мислења
- 2.561
- Поени од реакции
- 2.524
Еј џимеј немој така против Вејн (и Гарт)
Сега сите го мрзиме а на времето сите го гледавме НикоОдсекогаш ми е одбивен ликот негов. Кога ќе го видам на филм, бегам.
Еј џимеј немој така против Вејн (и Гарт)
Сега сите го мрзиме а на времето сите го гледавме НикоОдсекогаш ми е одбивен ликот негов. Кога ќе го видам на филм, бегам.
Даниел Крег метро и жилет и без тело? Изгледа си помешала нешто.Даниел Крег - кој го избра за Џејмс Бонд, не знам ...... и двата дела ми се ужас, а ни фаца, ни тело има човеков, метро и жилет е
Том Круз - И овој минијатурна фигура, и прилично ми е антипатичен во последно време.
Вуди Ален - Кога и да погледнам некој филм со човеков, во секоја улога ми е ко побркан и нестабилен, не знам што е финтата со него
Бен Афлек - Ужасен актер.
Ал Пачино - Значи, после секој филм со човеков, депресија ме фаќа , може дека секогаш глуми некои подмолни фацки
Не сум помешала ништо, може тој се набилдал, али мене и во тело и во фаца ми е антипатиченДаниел Крег метро и жилет и без тело? Изгледа си помешала нешто.
А за Вуди Ален се согласувам тотално, му плаче за боксови фацата
Кај го најде Чарли ШинВо некои филмови дури и моите омилени актери знаат да ме изиритираат, ама оние кои што константно го прават тоа се: Katherine Heigl, Charlie Sheen(still winning:icon_cool), Cameron Diaz, Shia LaBeouf, Kristen Stewart....