Актер/ка кој/а ве иритира?

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Тие актерчињата од Twilight многу ми се антипатични, никако не ги поднесувам особено Патисон ми е како некое закржлавено педерче :D
Од постарите актери Мег Рајан сум гедала неколку филмови со неа, во секој филм ми е истата со истата глума едноставно нема шмек. А и за малку ке го заборавев Вил Смит, ептен има арогантна глума и воопшто не знае да направи добра комедија.

Chanel

I feel like a tiny bird with a big song!
Член од
22 мај 2011
Мислења
478
Поени од реакции
307
Том Круз, Николас Кејџ, Џесика Биел, Селма Хаек...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
бен афлек, адам сендлер, роб шнајдер, сара џесика паркер,кирстен белл, роберт патисон,даниел редклиф(многу ми тапа во хари потер), николас кејџ(wannabi badass)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Даниел Крег - кој го избра за Џејмс Бонд, не знам ...... и двата дела ми се ужас, а ни фаца, ни тело има човеков, метро и жилет е :D
Том Круз - И овој минијатурна фигура, и прилично ми е антипатичен во последно време.
Вуди Ален - Кога и да погледнам некој филм со човеков, во секоја улога ми е ко побркан и нестабилен, не знам што е финтата со него :confused:
Бен Афлек - Ужасен актер.
Ал Пачино - Значи, после секој филм со човеков, депресија ме фаќа :(, може дека секогаш глуми некои подмолни фацки :sneaky:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Даниел Крег - кој го избра за Џејмс Бонд, не знам ...... и двата дела ми се ужас, а ни фаца, ни тело има човеков, метро и жилет е :D
Том Круз - И овој минијатурна фигура, и прилично ми е антипатичен во последно време.
Вуди Ален - Кога и да погледнам некој филм со човеков, во секоја улога ми е ко побркан и нестабилен, не знам што е финтата со него :confused:
Бен Афлек - Ужасен актер.
Ал Пачино - Значи, после секој филм со човеков, депресија ме фаќа :(, може дека секогаш глуми некои подмолни фацки :sneaky:
Даниел Крег метро и жилет и без тело? Изгледа си помешала нешто.
А за Вуди Ален се согласувам тотално, му плаче за боксови фацата :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Даниел Крег метро и жилет и без тело? Изгледа си помешала нешто.
А за Вуди Ален се согласувам тотално, му плаче за боксови фацата :D
Не сум помешала ништо, може тој се набилдал, али мене и во тело и во фаца ми е антипатичен :D

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Laurence Fishburne
--- надополнето: Aug 22, 2011 6:52 PM ---
Во некои филмови дури и моите омилени актери знаат да ме изиритираат, ама оние кои што константно го прават тоа се: Katherine Heigl, Charlie Sheen(still winning:icon_cool), Cameron Diaz, Shia LaBeouf, Kristen Stewart....
Кај го најде Чарли Шин :D

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Robert Pattison
Taylor Lautner
Kirsten Steward
Jim Carrey
Sara JP
Cameron Diaz
Miley/Selena

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Cameron Diaz. Уф, незнам зошто но едноставно не ја сакам нејзината појава и никогаш не ги гледам нејзините филмови.

Kajgana Shop

На врв Bottom