Ако би можеле да бирате, каде и со кого би сакале да сте сега?

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
Јас би сакала да бидам на Хаваи сега со дечкото како си лежиме заедно на плажа......

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Во Италија, Алберобело, да се одморам убаво во мирното место

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
во авион :smir: на пат кон париз :pipi:

hellboysk

Зависник
Член од
11 април 2010
Мислења
39
Поени од реакции
1
Дома искрено , со едно нескафе и цигара пред мене ... ништо повеќе за сега :) Ако иам некоја желба ќе пишам :salut:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003

ТХЦ култура - 420 birthplace

Statue of Louis Pasteur, at San Rafael High School.

According to an April 2009 article on the The Huffington Post, the group called itself the Waldos because its members hung out by a wall after school. Writer Ryan Grim, citing interviews with anonymous Waldos, claims that the group met by the statue at 4:20 p.m. to begin a search for a crop of unguarded cannabis growing near Point Reyes that they had heard about. They never found the stash, Grim writes, but smoked plenty of marijuana while looking for it.
:vozbud:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
На врв на највисоката зграда во Њујорк, со Том од Editors и шејкер камикази.:pipi:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Сега единствено што сакам е да сум со него. Во неговата прегратка, ете таму сакам да сум, а тој, да е во мене. Мене ми е сеедно дали тоа би се случувало во некој луксузен хотел во Мајами или незнам каде. Нека е и во неговата соба, ништо не ми менува. Единствено што сакам е да сум со него, секогаш. :back:

Kajgana Shop

На врв Bottom