Па нормално ако си женско дека не можеш да бидеш геј. :bip:andriana напиша:Ne sum gej i ne sum razmisluvala na taa tema. Najverojatno edna od moite drugarki. Dali nekogas ste se zapalile na nekoja drugarka ili drugar mozebi?????/
Има и женски гејове брее... еее шовиниста низаеден. Ја коа би бил геј, море има да го опашам овој Вардарче, многу лепотан ми се праи, шмека Ориѓанки, има да му покажам шо е селско момче.Топка напиша:Па нормално ако си женско дека не можеш да бидеш геј. :bip:
Koga bi bil gej moze bracko edna usluga od tebe.Tonchie напиша:Има и женски гејове брее... еее шовиниста низаеден. Ја коа би бил геј, море има да го опашам овој Вардарче, многу лепотан ми се праи, шмека Ориѓанки, има да му покажам шо е селско момче.
Праскичке:wub:divine напиша:И Форчн ... шубав потпис имам од неа ... е како да не ја легнеш после ...:kez:
Со тебе не е да легне човек, ќе се искрши од смеење:bip:Macedalien напиша:Аја доколкку бев лезбеј би легнал со форч’н! :star:
:baeh: НелиFortunE напиша:Со тебе не е да легне човек, ќе се искрши од смеење:bip:
Не сум мажена за Овој.Андроник напиша:Бидејки сајберлејди во овој пост видно и пред сите ме навредува, еден член од форумов кој сака да остане анонимен ми ја испрати сликата од нејзиниот маж. Повелете видете го мажот на сајберлејди.
ragazza напиша:So Sandra a ti Zbrat ke mi izvinis , nema da se potroshi
Ќе те чукаа светите оци и монасите во ќелија и ќе ти пееја :KaiTekk напиша:da bev gej ke stanev monah taka da nemase da mozam da legnam so nikogo.