Fringe
Скитник низ паралелни светови
- Член од
- 24 септември 2011
- Мислења
- 7.898
- Поени од реакции
- 3.006
Работата е кој ќе го купи тој ќе го фрли во отпадОд ланчија има мотор бушен до 3та специјала![]()
Работата е кој ќе го купи тој ќе го фрли во отпадОд ланчија има мотор бушен до 3та специјала![]()
Моментот е шо има голема шанса да е солидно оштетена па оправана... нешто слично се дешава со Пежо 205 GTI, не познавам такво возило шо се вози низ Битола а да не е истумбано.Ако гледам добро од сликата само предниот браник, фаровите и хаубата му се зезнати, за другото незнам. Според мене со додатни 6.000 ќе се среди супер... цените во странство се над 10.000
Да бе, стварно... и јас познавам таков случај со 205-ка тумбана. Само што, ако не се лажам не беше GTI. Што е финтава со 205-киве, малер некој ги следи или што?!Моментот е шо има голема шанса да е солидно оштетена па оправана... нешто слично се дешава со Пежо 205 GTI, не познавам такво возило шо се вози низ Битола а да не е истумбано.
Друже на толку лесна каросерија има ставено 1.9 бензинец со 130тина коњаДа бе, стварно... и јас познавам таков случај со 205-ка тумбана. Само што, ако не се лажам не беше GTI. Што е финтава со 205-киве, малер некој ги следи или што?!![]()
Моментот ...
Во цената не е вклучено
Кој невиден ГРАБЕЖ е понудава. Во сопствена организација истово ќе те чини мнооогу поевтино. Па она со ферарито го напоменале ко да е којзнае што. Во секој поголем европски град го има тоа. Си изнајмуваш дали 360 или 430 или пак Gallardo. Цените секаде беа 49 евра за копилот, а ако сакаш ти да го возиш беа 89 евра, за 20 минути. Ова сум 100% сигурен оти и самиот го видов. Целава понуда се сведува на тоа 20 минути да повозиш ферари, за што ќе се напрчиш (ако си идиот) преку 500 евра.
Лепота ако е реална километражата. Овој комотно може на Пежо да им ја понуди во Франција за добра цена ...Пежо со 16.000км... Колата е нова...
![]()
![]()
![]()
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=471709
Цената е сигурно солена, ама ова е подобро и од реставриран примерок.
За разлика од луѓето кои чуваат кршеви по 20 години на вода, мраз, снег и кои кажуваат бајки како од фабриката им нудат ново возило, овој примерок има реални шанси да заврши како експонат.Лепота ако е реална километражата. Овој комотно може на Пежо да им ја понуди во Франција за добра цена ...
Па за ова вреди и може да се даде ново возило,се разбира ако прифати сопственикот.За разлика од луѓето кои чуваат кршеви по 20 години на вода, мраз, снег и кои кажуваат бајки како од фабриката им нудат ново возило, овој примерок има реални шанси да заврши како експонат.