Авто новости

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Боље сестра ти него мајка ти :drk:
--- надополнето: Nov 12, 2011 9:54 AM ---

брат нема да ме сватиш..
не си на мое ниво :tapp:
Боље бан него да те чита цел форум и да ти се смее колку си глуп.

Кажи ми како да го достигнам твоето ниво, те молам.

S

Shellshock nam67

Гостин
Дуел на гигантите, или борба само за второ место?

Mercedes-Benz C63 AMG Coupe полека го пробива патот кај потрошувачите, подготвен да го измачи секој возач кој е решен да го припитоми супер купето со 451 КС. Ова возило со две врати под својата хауба крие V8 мотор. При нашата неодамнешна дружба со ова ремек-дело целосно се вљубивме во него.

Но, Мерцедес C63 не е единственото супер купе на пазарот. Audi RS5- модел кој наскоро ќе биде достапен и во Америка – нуди 444 КС но, исклучителниот звук кој го произведува се должи на погонот на сите четири тркала. RS5 не е толку непосредно опасен како Мерцедесот но, со сигурност е способен да стои рамо до рамо со него, особено кога се вози на влажна подлога од чакал и катран.

Имајќи го ова на ум, двете купеа се тестирани на патека во Британија за да се види кој од овие двајца Германци ќе извози најбрз круг.

Нема да ви ја расипуваме забавата и да ви кажеме кој победи. Затоа погледнете го видеото во продолжение и уживајте.

koj ce tepa so mislite :)

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.608
Поени од реакции
2.225
Мислев на Ауди, и Ауди и победи.
Аудито и повеќе ми се свиѓа. Барем ми личи на спортска кола. Што е до изгледот мерцедесот ми е грд.
Јас би бирал ауди

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
:icon_mrgr: но кај нас има сите можни луксове за една современа автомобил, а овие евтини шкоди се само еден мотор и назад со место за мачка
Ефтините шкоди ги прави фолксваген што значи со пари за нормален автомобил купуваш фолксваген со шкода значка.

Неможеш.Немаш постигнато зен.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Нека е поспоро,ама мече си е мече.Ауди никогаш не сум ги сакал.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Аудито секако дека е подобро, побрзо но и на изглед е поубаво. :)

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Но, Мерцедес C63 не е единственото супер купе на пазарот. Audi RS5- модел кој наскоро ќе биде достапен и во Америка – нуди 444 КС но, исклучителниот звук кој го произведува се должи на погонот на сите четири тркала.
Каква врска има звукот со погонот на четири тркала?

Член од
4 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
208
Каква врска има звукот со погонот на четири тркала?
Од точка е текстот ... :D Според мене аудито е побрзо затоа што се вози на мокра патека, а аудито има погон на 4 тркала :) Видете го мерцедесот во кривина како му шета задниот дел. :D

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ауди веќе неколку години прават подобри автомобили од бемве и мерцедес...ова не е ни споредба. Ова е пичкин дим.

P

Princ

Гостин
Секунда ипол е тотално небитна разлика, разлика која може да биде од мал милион околности. Башка што возачов уште од старт имаше некоја посебна љубов према аудито.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Од каде на куро ми споредва на ВЛАЖНА подлога кола со заден погон и кола со погон на сите тркала, како прво секуна и пол загуби Мечката, па како да не изгуби кога на сите кривини шеташе по малку, кога би имал Мерцедесот погон на сите тркала, би бил во предност 100 %... а и ова што вози, да не има Ауди, или брат му таму да работи ? :)

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Боље бан него да те чита цел форум и да ти се смее колку си глуп.

Уште многу корки леб треба да изедеш мали :tapp:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Верувај ми таму каде што сакате да одите нема ништо убаво.
--- надополнето: Nov 12, 2011 5:04 AM ---
Немаме никаква намера да плаќаме за грчка криза и сега ни судат за 4 милијарди евра нерегламентирана помош на бизнисот. Ако тргнат да не осудуваат - fu .. off eu
Не ми се верува дека бугарин може да го побие своето его,и да каже вакво нешто....секоја чест за твојата смелост.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Ауди се знае
И двете коли имаат ESP,ама кај мерцедесот изгледа не работи.Мерцедес никогаш не вредел толку колку што се продава.

Kajgana Shop

На врв Bottom