Фала друже.... за максимум месец дена тука е ... ќе те зберам со нејзе на пивоИнаку Внуче заборавив да ти кажам:
СО СРЕЌА ДА СИ ЈА БРМЧИШ!!!!!!!!!
Реното го дадов 2100 евра, во Валандово. Спрема состојбата во која беше мислам супер цена извадив.Како прво не досаѓаш воопшто
Како второ: Имам фиеста 1.8 дизел од 94-та и количето ми е супер. Е сега во споредба со шкодата... Штознам. Сепак се е ствар на вкус. Гледано Фиестата е чисто германец додека Шкодата е Чешка, но со германски капитал. Но, (барем најважно според мене) кола со 2 врати (и мојата е со 2 и затоа понекогаш се нервирам) е помалечка, влегувањето е поинаку и малку е глупо ако некој сака од зади да излезе па тој напред треба да стане и сл... Сепак би се одлучил за Шкодата пошо е до 4 врати што според мене во овај случај е пресудно. Сепак и Фиестата е добар избор како за малд човек поспотрска е со 2 врати
А колку го даде реното? 19-ка дизел беше така?
Тој модел е и поубав.. Целата таа Румстер идеја не ми се допаѓаПостариот... Поновиот што наликува на Румстер е некои 10.000 евра основен модел
Искрено ни мене, но ако му терба колата и за транспорт или за пазарење на подалечно место тогаш му е подобар избор.Тој модел е и поубав.. Целата таа Румстер идеја не ми се допаѓа
Епа декс замоли некој од карпош 2 или 3 да тркне до изложниот центар на Ми-Да карши воена болница во скопје и да праша за сигурно.Баш гледав сега Форд во Србија, фиестата таму е над 11 000 евра, а во Македонија е 8000 истата. Во МК цената е за старата или за новата Форд фиеста? Зошто на koli.com.mk сликата е од новата...Или?