- Член од
- 23 јануари 2012
- Мислења
- 885
- Поени од реакции
- 912
Дали знаете да има во куманово некаде вакви да се продаваат да ги разгледам, и колку од прилика се цените на овие без далечинско? фала
Пробај со ацетон за нокти,ама претходно раствори го со вода за секој случај и пробај на нешто друго да го тестирашОсвен со водена шмиргла и безбоен лак,дали има друг начин од автомобил во размер 1:18 да се исчисти отисок од прст со секундарен лепак.
Преместена е уште на 10-15 декември 2011За информација, продавницата на Крш во Рамстор е преместена на катот и сега е многу поголема. Јас пред 2 недели ја барав но дури сега прашав во ГТЦ и ми кажаа дека е преместена...
Дали знае некој колку пари се таму автомобилите-пример најевтин е толку а најскапиот толку. фалаПреместена е уште на 10-15 декември 2011
од 100 ден за 1/87 до 2800 ден за 1/18,гусани модели,а пластичните на далинско од 1500 ден до 6-7000 денДали знае некој колку пари се таму автомобилите-пример најевтин е толку а најскапиот толку. фала
Се откажуваш од теренците или ја прошируваш колекцијатаНово кај мене... Е350 CDI од Маисто, 1:18
Се мислев помеѓу мечево и Туарег од Бураго... Но Туарегот е многу промашен, а и затоа што има алтернатива од Welly ќе се стрпам за негова набавка. Конкретно овој модел изгледа погоден но како и секое Маисто си има недостатоци. Најмногу ми сметаат пиновите на штоповите и тоа што нема стакла на предните врати. Сликите се мизерни инаку моделот е навистина добар во живо.
Па кажувајте вакви работиПреместена е уште на 10-15 декември 2011
Ај честито, отиде на 'Е' класа.Ново кај мене... Е350 CDI од Маисто, 1:18
Се мислев помеѓу мечево и Туарег од Бураго... Но Туарегот е многу промашен, а и затоа што има алтернатива од Welly ќе се стрпам за негова набавка. Конкретно овој модел изгледа погоден но како и секое Маисто си има недостатоци. Најмногу ми сметаат пиновите на штоповите и тоа што нема стакла на предните врати. Сликите се мизерни инаку моделот е навистина добар во живо.
За информација, продавницата на Крш во Рамстор е преместена на катот и сега е многу поголема. Јас пред 2 недели ја барав но дури сега прашав во ГТЦ и ми кажаа дека е преместена...
Добар модел бидејќи на кутијата има залепено заштитна фолија DAIMLER MERCEDESАј честито, отиде на 'Е' класа.
Добар е Мерцедесот, како за Маисто и парите, прилично добар модел.
Aј честито, убаво моделче кое и јас самиот се мислев да го купам. За стакла на предните врати многу е лесно. Ке земеш парче проѕирна тврда пластика од амбалажа (од комп. мауси, SD картички) и ке ја исечеш по предходно направен примерок од креп трака. Ја лепиш траката на отворот за стаклото и црташ со молив по самите рабови. Ја вадиш и ја лепиш на парчето проѕирна пластика. Сечеш по линиите, на долниот дел оставаш повеке (околу 5 mm) и го вметнуваш парчето (прозорот) меѓу пластиката и металот на вратата. Може и малку лепак да ставиш, да не се вади. Ете тоа е тоа. Штета, имав едно Porsche turbo со прозори така направени, но го продадов.Ново кај мене... Е350 CDI од Маисто, 1:18
За информација, продавницата на Крш во Рамстор е преместена на катот и сега е многу поголема. Јас пред 2 недели ја барав но дури сега прашав во ГТЦ и ми кажаа дека е преместена...