Автомобили во размер

Член од
10 мај 2012
Мислења
251
Поени од реакции
261
stavigi da gi vidime jas gi gledav 1 18 ducati ubavo izgledaat

Член од
16 јануари 2013
Мислења
125
Поени од реакции
121
Moment sto vi ga cekasmo mini e zavrseno
image.jpg [DOUBLEPOST=1400749176][/DOUBLEPOST]Before and after
image.jpg image.jpg [DOUBLEPOST=1400749510][/DOUBLEPOST]Mini e modificirano od branik do branik.Dali ste zainteresirano da vi pisu sto sve e modificirano ?
image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg [DOUBLEPOST=1400749569][/DOUBLEPOST]Pisete sto mislite

Последно уредено:

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Браво, добар концепт. Само сеуште не ми е јасно зошто го направи отворот на хаубата.
Обично се прави за голем компресор/блоуер. Јас би ставил проѕирна пластика на дупката и така ќе се гледа машината и боље ќе изгледа.
Исто така под маската напред се гледа зелено т.е. каросеријата, офарвај го тој дел во црно.
Гледам шофершајбната ти побелела, секогаш кога лепиш со суперлепак, прво измиј ги рацете и делот или стави х. ракавици. Мрснотијата од рацете и лепакот прават хемиска реакција и затоа се јавува белило на деловите што ги лепиш. :)

Член од
16 јануари 2013
Мислења
125
Поени од реакции
121
Браво, добар концепт. Само сеуште не ми е јасно зошто го направи отворот на хаубата.
Обично се прави за голем компресор/блоуер. Јас би ставил проѕирна пластика на дупката и така ќе се гледа машината и боље ќе изгледа.
Исто така под маската напред се гледа зелено т.е. каросеријата, офарвај го тој дел во црно.
Гледам шофершајбната ти побелела, секогаш кога лепиш со суперлепак, прво измиј ги рацете и делот или стави х. ракавици. Мрснотијата од рацете и лепакот прават хемиска реакција и затоа се јавува белило на деловите што ги лепиш. :)
Sofersajbnata e obelena sto proba marker da ga izbrisu i ono gu izede plastiku lekcija za drug put :)[DOUBLEPOST=1400761389][/DOUBLEPOST]Za haubu morase da ima dupka zatoj sto ako nema nema da moze da se zatvori filter za vazduh e na visoko mesto, a za foliju i ja pomisli ama nemapotreba

Kajgana Shop

На врв Bottom