Автомобили во размер

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Ако некој има намера да купува од http://www.carmodel.com/ да не го прави тоа ни под разно
Мене ми лапнаа на 10-02- 2014 100 тина евра и уште ја немам добиено нарачката

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Ако некој има намера да купува од http://www.carmodel.com/ да не го прави тоа ни под разно
Мене ми лапнаа на 10-02- 2014 100 тина евра и уште ја немам добиено нарачката
Па контактирај ги, прашај што се случува. На другар пред недела дена му стигна пратка од таму. Што нарача уствари ??

Fringe

Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Па контактирај ги, прашај што се случува. На другар пред недела дена му стигна пратка од таму. Што нарача уствари ??
Ова го нарачав од таму
Ги контактирав 2-3 пати.Прво ги контактирав дека бројчето за следењене работи,вториот пат ми рекоа дека пратката вообичаено стигнува за 15-20 дена за на крај да ми кажат дека по грешка од доставувачот е испратена во Данска
Кога го имаше нарачано и колку време го чекаше другар ти пакетот.

Последно уредено:
Член од
10 мај 2012
Мислења
251
Поени од реакции
261
зраво конечно се приклучувам и јас . Собирам модели со размер 1 18

Fringe

Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Добредојде на форумов
Повели сподели ги твоите модели со нас.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Ооо Андреј, редно беше, ајде праќај сликите. :)[DOUBLEPOST=1394053356][/DOUBLEPOST]
Ова го нарачав од таму
Ги контактирав 2-3 пати.Прво ги контактирав дека бројчето за следењене работи,вториот пат ми рекоа дека пратката вообичаено стигнува за 15-20 дена за на крај да ми кажат дека по грешка од доставувачот е испратена во Данска
Кога го имаше нарачано и колку време го чекаше другар ти пакетот.
Извини, моја грешка, од ЦК моделкарс било, лошо сум разбрал. Сега барај им попуст за одлоговлечувањето. Инаку S класата на Норев е топ. Внатре пластиката ефтина, посебно на споевите ама не се гледа ако не се загледаш или кога стои на полица. Ај побрзо да го добиеш. :)

Последно уредено:

Fringe

Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Извини, моја грешка, од ЦК моделкарс било, лошо сум разбрал. Сега барај им попуст за одлоговлечувањето. Инаку S класата на Норев е топ. Внатре пластиката ефтина, посебно на споевите ама не се гледа ако не се загледаш или кога стои на полица. Ај побрзо да го добиеш. :)
CK-modelcars се закон.
Кога купувам од кај нив (последниве 2,5 години) купеното доѓа во Македонија за 1,5 максимум 2 дена.
Службите кај нас после го одолговлекуваат 4-5 дена а ако се погоди викенд поминуваат и 7-8 дена додека ми стигне на домашна адреса.
Планот ми беше Мercedes S-Klasse да го купам од CK-modelcars ама додека обезбедам финансии се распродаде моделот па морав да го купам од carmodel.it.
Не губам уште надеж,се надевам дека ќе пристигне нарачката ама од carmodel.it.веќе ни под разно не купувам
И carmodel.it имаа вакво само многу брзо им падна довербата па го тргнаа.Очигледно имале причина штом се одлучиле на тој чекор.

Последно уредено:
Член од
10 мај 2012
Мислења
251
Поени од реакции
261
Ova e samo del od mojata kolekcija :vozbud:

Attachments

Член од
10 мај 2012
Мислења