zocc
911
- Член од
- 9 мај 2011
- Мислења
- 2.912
- Поени од реакции
- 1.678
Ги проретчиле 1/18 - те, бајаги. Немаат ништо.Скоро 80% се италијански
Ги проретчиле 1/18 - те, бајаги. Немаат ништо.Скоро 80% се италијански
Па контактирај ги, прашај што се случува. На другар пред недела дена му стигна пратка од таму. Што нарача уствари ??Ако некој има намера да купува од http://www.carmodel.com/ да не го прави тоа ни под разно
Мене ми лапнаа на 10-02- 2014 100 тина евра и уште ја немам добиено нарачката
Ова го нарачав од тамуПа контактирај ги, прашај што се случува. На другар пред недела дена му стигна пратка од таму. Што нарача уствари ??
Добредојде на форумовзраво конечно се приклучувам и јас . Собирам модели со размер 1 18
Ооо Андреј, редно беше, ајде праќај сликите. [DOUBLEPOST=1394053356][/DOUBLEPOST]зраво конечно се приклучувам и јас . Собирам модели со размер 1 18
Извини, моја грешка, од ЦК моделкарс било, лошо сум разбрал. Сега барај им попуст за одлоговлечувањето. Инаку S класата на Норев е топ. Внатре пластиката ефтина, посебно на споевите ама не се гледа ако не се загледаш или кога стои на полица. Ај побрзо да го добиеш.Ова го нарачав од таму
Ги контактирав 2-3 пати.Прво ги контактирав дека бројчето за следењене работи,вториот пат ми рекоа дека пратката вообичаено стигнува за 15-20 дена за на крај да ми кажат дека по грешка од доставувачот е испратена во Данска
Кога го имаше нарачано и колку време го чекаше другар ти пакетот.
CK-modelcars се закон.Извини, моја грешка, од ЦК моделкарс било, лошо сум разбрал. Сега барај им попуст за одлоговлечувањето. Инаку S класата на Норев е топ. Внатре пластиката ефтина, посебно на споевите ама не се гледа ако не се загледаш или кога стои на полица. Ај побрзо да го добиеш.
И белото Порше 911(993)....samo ferarito f50 ne e vo red