ок, ве мешам со трендо, тој изгледа собираше како мене 431 18 1 24
Kade moze da se najde renault Clio RS 1/18
Камерава ти е за никаде, од портокалова испадна розево/црвена.eve uste eden volkswagen new beetle cup 1999 mnogu ubavo izrabotenПрегледај го приврзокот 105009 Прегледај го приврзокот 105010 Прегледај го приврзокот 105010 Прегледај го приврзокот 105011 Прегледај го приврзокот 105012[DOUBLEPOST=1413726646][/DOUBLEPOST]bubata e 1 18
Кај нас само 1/18 Megane 225 RS може да најдеш, од Bburago. Clio RS само од странство.Збориме кај нас не од интернет. иначе фала на информација
не се секирај, ќе има уште една колекција со авиони, се надевам да ја пуштат покасно, ги гледам на бугарскиот сајт, тие што ги немаат пуштено кај нас, ги има пуштено веќе кај нив, исто и тие што ги немаат пуштено кај нив, ги имаат пуштено во србија, и сега одат кај нив.Другите колекции не се планирани да се појават на македонските киосци. Сега ми одговорија од српскиот дистрибутер. Стварно штета, мене најатрактивна ми е колекцијата борбени авиони.
Освен тоа што постирав погоре, немам ништо ново. Немав ни време, планирам нешто вечерва да чепнам. Ако средам нешто ќе постирам слики, но се останува на "ако". Стави слики од твојот, да го видам.Zocc pusti nekoja slika od motorot na meganot i jas go iam istiot model mu stavav led diodi na farovi i halogenki sakam i motorot da go sredam pa cekam da vidam nekoja idea od tebe![]()