Автомобили во размер

Член од
18 октомври 2014
Мислења
34
Поени од реакции
7
Збориме кај нас не од интернет. иначе фала на информација

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Камерава ти е за никаде, од портокалова испадна розево/црвена. :D Инаку супер моделче. (y)[DOUBLEPOST=1413737314][/DOUBLEPOST]
Збориме кај нас не од интернет. иначе фала на информација
Кај нас само 1/18 Megane 225 RS може да најдеш, од Bburago. Clio RS само од странство.

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.029
Поени од реакции
954
Другите колекции не се планирани да се појават на македонските киосци. Сега ми одговорија од српскиот дистрибутер. Стварно штета, мене најатрактивна ми е колекцијата борбени авиони.
не се секирај, ќе има уште една колекција со авиони, се надевам да ја пуштат покасно, ги гледам на бугарскиот сајт, тие што ги немаат пуштено кај нас, ги има пуштено веќе кај нив, исто и тие што ги немаат пуштено кај нив, ги имаат пуштено во србија, и сега одат кај нив.

Член од
18 октомври 2014
Мислења
34
Поени од реакции
7
Zocc pusti nekoja slika od motorot na meganot i jas go iam istiot model mu stavav led diodi na farovi i halogenki sakam i motorot da go sredam pa cekam da vidam nekoja idea od tebe :)

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Zocc pusti nekoja slika od motorot na meganot i jas go iam istiot model mu stavav led diodi na farovi i halogenki sakam i motorot da go sredam pa cekam da vidam nekoja idea od tebe :)
Освен тоа што постирав погоре, немам ништо ново. Немав ни време, планирам нешто вечерва да чепнам. Ако средам нешто ќе постирам слики, но се останува на "ако". Стави слики од твојот, да го видам. :)

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
A ustvari vo Skopje kade ima pogolem izbor na avtomobili vo razmer?

Kajgana Shop

На врв Bottom