TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Каква коза....а Иван Свирчевски че си бега сосе Стошиќ или ќе треба сеуште да му го гледам тоа чучавец - лице? Знае некој?
Нарачан е од СДСМ .другарче напиша:прашање на време беше само. него не ми е јасно како вработените не најдоа време да штрајкуваат пред изборите, кога треба да се емитуваат политички перења мозоци, у такви ситуации се решаваат и неможни проблеми. ама у нашава Македонија многу работи не се јасни нели
Е што е де тоа што се обидела да го нарпави?Thief напиша:Гоца се обиде нешто да направи и единствената нејзина грешка е што не си замина порано и да ги посочи виситнските виновници
Хмм...Стошиќ ја направи модерна телевизија РТВ со тоа што го постави Иван Смирчевски за главен уредник на забавната програма?Човеку БЉАК!!Thief напиша:За разлика од СИТЕ претходни раководства на кои државата им ги простуваше долговите кога стапуваа на должност, Стошиќ беше единствениот директор кој, покрај псотоечките пари, требаше да обезбеди и покривање на сите долгови. Агенда на државните инситуции беа многубреојните отпуштања кои мораше да ги спороведе, потоа не и` ги префрлаа парите од и онака смешно наплатената радиодифузна такса.
Се обиде да направи модерна РТВ, но сите секаде ја кочеа.
Чисто како пример и за споредба - Гоца ја направи А1 она што беше пред неколку години: ТВ во која сите имаа доверба, најгледана, највлијателна. Целата инфраструкура на А1, имиџот, информативната програма, прва приватна телевизија која зрачеше надвор од Скопје - се` е тоа заслуга на Гордана.
Мислите ли дека некој кој толку органичени средства кој успеал да направи такво нешто, со толку многу апри колку што анродот претпоставува дека се слеваат во МРТ, немаше да успее барем малку да го поткрене нивото?
Ај, Тиф, остави на страна политичката припадност, па да помуабетиме вака:Thief напиша:Мадагаскар, работиш во МРТ?
Стошиќ ја направила А1=глупост? Најверојатно си штиркала, хеклала или исправена си шетала под маса, додека тие информаии сум ги добил јас. Кога А1 се развиваше, се ширеше, се брендираше и створи име какво што направи меѓу луѓето, на нејзино чело како директор и главен и одговорен уредник стоеше Гордана Стошиќ.
Еве, ти како многу информирана кажи ми МЕНЕ кој ја направи А1? Веројатно повеќе и од Велија знаеш...
Очигледно неинформираноста и омразата без подлога ќе ве уништи!
Тоа дека Гоца „лапнала пари” (смејурија!) е во најмала рака клевета, а во поголема рака - глупост каква што немам прочитано.Кога таа дојде на чело на МРТ, можеше само од дома да донесе, се` беше искрадено и немаше што да земе дури и да сакаше.