Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.374
- Поени од реакции
- 30.796
Eh pa i tiВо Портланд во пресметка помеѓу BLM и нивни противници е убиен еден човек.. Ова не иде на арно..
Chudo golemo
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Eh pa i tiВо Портланд во пресметка помеѓу BLM и нивни противници е убиен еден човек.. Ова не иде на арно..
Абе лично ме засега... доларот паѓа, бизнисот ми бега...Eh pa i ti
Chudo golemo![]()
Eden den i imperijata na SAD ke padne.Абе лично ме засега... доларот паѓа, бизнисот ми бега...
Ама и треба сите лично да не засега, поголема нестабилност во САД, ќе донесе верижна реакција. Поготово во места со вештачки одржуван баланс, попут балканот.. А ние како најнеспремни, највеќе ќе го јадеме стапот...
Неможе тоа да се каже, последниот пат кога имало таква турболенција, била позитивна за нас.Eden den i imperijata na SAD ke padne.
A sto i da proizleze od toa, sigurno mislis deka ke bide poloso ovde od toa sto e sega?![]()
И овој ли е у самоодбрана?Во Портланд во пресметка помеѓу BLM и нивни противници е убиен еден човек.. Ова не иде на арно..
На место ти е прашањето... убиениот е од про-трамп протестснтите.... А обично во последниве 4 месеци јасно се гледа кој личнува...И овој ли е у самоодбрана?
Ne bidi tolku cinichen.И овој ли е у самоодбрана?
Не сум нашол, да сум нашол ќе ги постирам.... искрено кога ја постирав веста не ни знаев од кој табор е загинатиот. После прочитав...Знам што е жртвата, си викам дали јамајка и за овој случај ќе се потруди да пребара твитер видеа да видиме дали бил нападнат или напаѓал.
.... туку дошол од сосем друго место ....