Џорџ Флојд

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Eh pa i ti
Chudo golemo :D
Абе лично ме засега... доларот паѓа, бизнисот ми бега...

Ама и треба сите лично да не засега, поголема нестабилност во САД, ќе донесе верижна реакција. Поготово во места со вештачки одржуван баланс, попут балканот.. А ние како најнеспремни, највеќе ќе го јадеме стапот...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.374
Поени од реакции
30.796
Абе лично ме засега... доларот паѓа, бизнисот ми бега...

Ама и треба сите лично да не засега, поголема нестабилност во САД, ќе донесе верижна реакција. Поготово во места со вештачки одржуван баланс, попут балканот.. А ние како најнеспремни, највеќе ќе го јадеме стапот...
Eden den i imperijata na SAD ke padne.

A sto i da proizleze od toa, sigurno mislis deka ke bide poloso ovde od toa sto e sega? :D

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Eden den i imperijata na SAD ke padne.

A sto i da proizleze od toa, sigurno mislis deka ke bide poloso ovde od toa sto e sega? :D
Неможе тоа да се каже, последниот пат кога имало таква турболенција, била позитивна за нас.

На долги стази, мислам дека ќе произлезе нешто позитивно, но на кратки стази, неспремни сме.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.374
Поени од реакции
30.796
И овој ли е у самоодбрана?
Ne bidi tolku cinichen.
Ovoj slucaj ne e povrzan so drugiot.

Zrtvata e desnichar, a policijata nema info seuste koi se pricinite.
Najverojatno nema ni da ima, ne e interesno trumper koa umira. Osven ako ne e white supremacist pa da se raduvame deka umrel.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Знам што е жртвата, си викам дали јамајка и за овој случај ќе се потруди да пребара твитер видеа да видиме дали бил нападнат или напаѓал.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Знам што е жртвата, си викам дали јамајка и за овој случај ќе се потруди да пребара твитер видеа да видиме дали бил нападнат или напаѓал.
Не сум нашол, да сум нашол ќе ги постирам.... искрено кога ја постирав веста не ни знаев од кој табор е загинатиот. После прочитав...

Ама според тоа кој врши линч последниов период од 3-4 месеци (без исклучок), вклучително и на 5 годишни деца, (за што не најде за сходно да искоментираш, а оној ретардот што ти го лајкнал постот, па уште викаше дека му биле преку глава вестите за детето) можеме лесно да заклучиме кој врши егзекуции, а кој се брани..
Автоматски споено мислење:

Иначе еве класичен либтард медиум како се брука... додуша нема лице, а и на либтардите не им требаат факти само ја следат догмата...

Мирољубив говор, полн со љубов и разбирање на мирољубив протест...

@Bateman Убиениот бил невооружен и без никаква провокација убиен на улица кола во движење..

Еве како либтардите го прославуваат убиството, а злосторникот секако далеку од правдата...

Кај и да е, ваков говор ќе иницира иста мера и во спротивниот табор. А изгледа и тоа е целта, откако сите предвидувања овие 4 години дека Трамп и неговите следбеници ќе се однесуваат фашисти, сега све прават да го иницираат тоа, па дури и самите се понашаат како фашисти.

Последно уредено:

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
еве нешто најблиску, се слуша не се гледа...
Но кога ќе дојдат до него се гледа дека не е вооружен убиениот.
Пред тоа не се слуша кошкање викање или карање, ниту пак гужва... Класична егзекуција ....

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.374
Поени од реакции
30.796
Povrzano na temava, sakam da spodelam edna debata koja e presmeshna.
Destiny e eden od poliberalnite strimeri, i dosega non stop debatirase protiv konzervativci.
Kojznae kolku se retardirani ovie od BLM i Antifa sho go imaat iznervirano do volku

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Браво за Дестини, се сврте кон вистинскиот правец.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
.... туку дошол од сосем друго место ....

5/8 од уапсените се дојдени во Кеноша само за протестите...

Meanwhile ... Либтардиве го достигнаа врвот на хистеријата... Русите се криви за нередите :)

Последно уредено:

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Тие што снимаат се смеат и навиваат.. Гнаси црнечки..

Проглас од полицијата во Минесота... :)

Последно уредено:

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Да не сватите погрешно, ова не е снимано за време на парадата на Трамп, туку на 16 Август... Овие се недолжни рандом граѓани...

Kajgana Shop

На врв Bottom