- Член од
- 30 октомври 2020
- Мислења
- 1.465
- Поени од реакции
- 2.931
Ти и боди што луѓе сте?
Шо луѓе сме не знам ниту се замарам, но она шо ми е битно исто ко на Јордан е финансиски да профитирам.немам против некој да профитира финансиски со лажење.
Ти и боди што луѓе сте?
Шо луѓе сме не знам ниту се замарам, но она шо ми е битно исто ко на Јордан е финансиски да профитирам.немам против некој да профитира финансиски со лажење.
Види, ја имам други амбиции....партијата да ми дојде на власт и да лапам тендери, а братот сака книга да напише. Иначе многу е боље да си слушаш предавања и шах да играш на работа по можност у исто време, па да не ти е криво за времето. Едно од овие три ќе се покаже како паметна инвестиција на времеЈас бев доста јасен и конкретен така да независно од вашите амбиции и тие на Џордан ќе се трудам да бидам човек.
Инаку времето изгубено во читање книга за самопош би го искористил да си помогнам. Неговите книги не ми се читани но неговите препораки за читање повеќето сум ги поминал и тоа кажува повеќе за него како личност одколку дијагнозите на ќерка му. На неговата книга гледам како упростен метод или шема која би ја пробал секој кој сака да биде подобар човек од тоа што бил вчера.
Ти посакувам да успееш и никогаш да не дојдеш во ситуација да бидеш толку очаен и преоптоварен со проблеми па да дигнеш раце од самиот себе и сопственото здравје и довербата да ја оставиш во рацете на друг.Шо луѓе сме не знам ниту се замарам, но она шо ми е битно исто ко на Јордан е финансиски да профитирам.
Па спомна порано дека си бил многу добар во шах. Под предпоставка дека слушаш предавања од sadhguru додека играш шах ти веќе имаш 2 од 3.Види, ја имам други амбиции....партијата да ми дојде на власт и да лапам тендери, а братот сака книга да напише. Иначе многу е боље да си слушаш предавања и шах да играш на работа по можност у исто време, па да не ти е криво за времето. Едно од овие три ќе се покаже како паметна инвестиција на време
Ти благодарам, ова све веќе поминафф и сффатив колку сум глуп, туку стеј тјунд за книгата и јутуб каналот.Ти посакувам да успееш и никогаш да не дојдеш во ситуација да бидеш толку очаен и преоптоварен со проблеми па да дигнеш раце од самиот себе и сопственото здравје и довербата да ја оставиш во рацете на друг.
ајде зоки, колку време веќе чекамеТи благодарам, ова све веќе поминафф и сффатив колку сум глуп, туку стеј тјунд за книгата и јутуб каналот.
Од тебе зависи Рон... имено ваљда сконта до сега дека ти си ми тест субјект за методата, од лани до сега имаш виден напредок... е уште да почнеш да прајш разлика веган вегетаријанец и одма одам во печат, јутуб, зум интервјуа....ајде зоки, колку време веќе чекаме
Можам име да ти предложам за книгата, "Офтопик" би прилегало совршено, а подкасто можеш да го крстиш "Офтопик со дечките", ја и боди ќе ти бидеме стални гости.Од тебе зависи Рон... имено ваљда сконта до сега дека ти си ми тест субјект за методата, од лани до сега имаш виден напредок... е уште да почнеш да прајш разлика веган вегетаријанец и одма одам во печат, јутуб, зум интервјуа....
Јбг мора некој и нас со малото АјКу-ре да не брани, овие интелектуалата маме ни ебаа а јас го гледафф бетмен и сто посто нешто погрешно разбрафф.Зоки е добар и упорен момак...позитива...Професионален спуштач на умислените интелектуалци со хај ај кју...а нас со послабото не не дира...Робин Худ во модерното време што би рекол Пуно а.к.а демократ во душа...
Ping Pong @ПрофаундлиСтупид
Добар е различна перспектива е секогаш добредојдена па дури и кога е инает и провокација или селективно гледање на работите. За демократ незнам а Робин Худ уште помалку.Зоки е добар и упорен момак...позитива...Професионален спуштач на умислените интелектуалци со хај ај кју...а нас со послабото не не дира...Робин Худ во модерното време што би рекол Пуно а.к.а демократ во душа...
Ping Pong @ПрофаундлиСтупид
Тука не збориме за ќерка му,која рака на срце навистина личи на соросов испрдок,Џордан веројатно е свесен каква ќерка има ама глуми за да и помогне оти кој нема дете не знае родител на што се е спремен за да детето му биде ок!Sorosovskite izrodi mozat da i pozavidat na kerka mu.
Ја имам оваа,ја зедов преку школски другар на акција кога беше,250 ден.,шала на страна ама книгава е феноменално инспиративна@Turrican, читни некое книжуле за самопомош и доста дрндај
А од кај знаеш колку од тие Сиријци се самоубиле во текот на војаната?Ај ак не да одиме Сирија да се исчеличиме малку.Дај не заебавај.Во виорот на Сталинградската битка се претпоставува дека најмалку 6000 германски војници си ги одзеле своите животи.Ако работеле во канцеларија сигурно намало да се самоубиваат.Иначе гледам овие шо работат по канцеларииве на државно сите на Хелекс се навлечени кутрите.За разлика од жениве кои се челичат во текстилнине фабрики по 10 саати од погон неизлезени,за апче немаат слушнато!Не му судам на анкциозноста туку на профитерството дека го знае решението а самиот е неспособен да се справи... а сега си прави твистови за да не му отиде брендот даун д тоилет.
И да, непријатностите те растат, те прават отпорен. Провери статистички каде се потребни најмногу антидепресиви, има една непријатна вистина за нас па ја блокираме... децата на комфортната циивилизација... секогаш ќе останеме деца додека не се соочиме со физичка загрозеност.... овој муабет да го правиш со некој од Сирија шо пребегнал со мало дете во раце, изгубил се и поминал свашта има да ти се смее колку сме ние... непораснати... и ќе биде во право.
Он ќе чисти улици во Германија со насмевка додека ти си работиш фина канцелариска работа со хелексот до тебе и го слушаш Џорди...