Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

• Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување
Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272

Иам приметено дека сите вмровци ја имаат истата реторика. Идентична! Незнам само дали се сите стварно толку глупи, или испрани, или пак работат по иста агенда од штаб дадена.. Ама пак не е ваљда дека им кажуваат шо да зборат у маалски муабети или небитни форуми?
Ако размислуваш, воопшто, автоматски си комуњар. Ако нешо а у, соросоид. Ако сакаш у ЕУ си предавник, ако неќеш, пак си предавник. Фактички или си вемеро или си "ништо" шо би рекол другар му на Амди.
Чудна е оваа работа..

Него настрана ова, со глупи луѓе да си немаш работа, сакам само да ве потсетам сите утре шо ќе се појавите на протест една ствар. А тоа е дека Они работат за Нас а не обратно! Не се Власт туку Наши Претставници, кои по дефиниција и секоја правна/политичка логика работат за Наши интереси. Така што нема што ја да аргументирам зашо неќам екстерно бе алооу! Едноставно Неќам и Тачка. Треба он мене да ме убеди а не ја него! Мнозинство сме? Сме. Готово. Бројката сама си збори, нема шо да пенам уста. Секое објаснување и аргументирање на нашиот став е само покажување добра волја и ништо повеќе.
Бравo генијалецу. Имал приметено дека СИТЕ вмровци биле исти. Браво така се гради заедништво. Ја од искуство имам приметено една работа дека полошо од глуп човек е глуп човек што се прави паметен.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.334
Поени од реакции
26.291
А тоа е дека Они работат за Нас а не обратно! Не се Власт туку Наши Претставници, кои по дефиниција и секоја правна/политичка логика работат за Наши интереси. Така што нема што ја да аргументирам зашо неќам екстерно бе алооу! Едноставно Неќам и Тачка. Треба он мене да ме убеди а не ја него! Мнозинство сме? Сме. Готово.
Тогаш лесна работа. Одите утре пред Влада и му викате на Грујо, или работиш како што ти викаме или од утре не иди на работа. Ќе вработиме нов. Коа можат сите газди во државава така, не ми е јасно што вие се притеснувате. :D

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.350
Поени од реакции
21.743
Абе бедотии мизерни. Навреди им партија (намерно, за да се види кој е партиски газолижач), одма скокаат со навреди, ваков си, таков си, од вемеро, од невемеро... :ROFLMAO: Ништо не очекувано. Гнасотии бедни.

Ко да мора сите да бидеме со ист став. Ако не делиш ист став со нив, од вемеро си пратен, гарант.

Член од
30 мај 2014
Мислења
66
Поени од реакции
30
Не ми е јасно што ке прават студентите на Општа медицина ? Уште во Јануари 2014 изгласаа закон со кој студентите од општа медицина, на крајот од 2 и 4 година ке полагаат тест практично, и писмено, изготвен и еваулиран, од страна на лекарската комора.По новиот предлог закон најверојатно ќе треба да полагаат уште еден државен испит.Дефинитивно луѓето не се нормални. Самото студирање на општа е пеколно тешко, па уште и два државни испити плус фалат за да биде екстра пеколно.

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Сите знаат дека курир е политички ,а тие што ги анкетирале изгледа у штаб им праеле анкета .И се едно те исто зборат СДСМ бил крив, сорос ,заев незнам кој уште ќе спомнат .Абе ние студентите си протестираме не СДСМ или било која политичка партија :facepalm:

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.350
Поени од реакции
21.743
Не ми е јасно што ке прават студентите на Општа медицина ? Уште во Јануари 2014 изгласаа закон со кој студентите од општа медицина, на крајот од 2 и 4 година ке полагаат тест практично, и писмено, изготвен и еваулиран, од страна на лекарската комора.По новиот предлог закон најверојатно ќе треба да полагаат уште еден државен испит.Дефинитивно луѓето не се нормални. Самото студирање на општа е пеколно тешко, па уште и два државни испити плус фалат за да биде екстра пеколно.
Имаат ваков испит тие одамна. Нема да има втор за нив, уживај.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Абе бедотии мизерни. Навреди им партија (намерно, за да се види кој е партиски газолижач), одма скокаат со навреди, ваков си, таков си, од вемеро, од невемеро... :ROFLMAO: Ништо не очекувано. Гнасотии бедни.

Ко да мора сите да бидеме со ист став. Ако не делиш ист став со нив, од вемеро си пратен, гарант.
Брат џабе ми глумиш јака пичка коа ти жежи меѓу нозе :) Знам дека те боли. Знам дека љубомориш што можам и на Иванов у уста да му се искењам и на Заев у уво да му се измочам. Све ааааааа!! Најбоље еј :D Слобода, бујрум. Излези од кафезот, овде се дише!

Член од
25 септември 2014
Мислења
264
Поени од реакции
394
Брат џабе ми глумиш јака пичка коа ти жежи меѓу нозе :) Знам дека те боли. Знам дека љубомориш што можам и на Иванов у уста да му се искењам и на Заев у уво да му се измочам. Све ааааааа!! Најбоље еј :D Слобода, бујрум. Излези од кафезот, овде се дише!
:dudlac:

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.350
Поени од реакции
21.743
Ај сеа, почна со истите финти ко мене... :D
Шала на страна, ако е точно ова што го збориш, тогаш сме исти, верувај. :)
Јас одамна ги имам ставено сите на кур и кур не ме боли за ништо. Таа слобода за која збориш, јас ја имам одамна, уживај. Дека ги кењам овие од опозиција, тебе те изгледа дека сум дел од властодржциве, што апсолутно не е точно.

Досадно е само едни исти да кењаш. Мора малку и другиве да се кењаат, и тие не се цвеќиња за мирисање. А и поинтересно ми е нив да ги кењам, повеќе се нервираат. Можи и јас би се нервирал ако 8 години фаќам мувла во опозиција, не знам. :D

Не ме познаваш доволно, затоа ти изгледа дека сум од партија пратен. Сепак, нормално е и тоа. Исто така, нормално е и некогаш да делиш ист став со едните или другите. И тоа се случува.

Иначе, сеуште нема партија која ќе ги застапува моите идеологии, не е формирана сеуште. Дотогаш, ќе јадат ремет и едните и другите. :ojeaa:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.180
Поени од реакции
18.255
Лош филм е некој си со само добра пракса во печатни и граматички грешки да е компетентен за проценка на твое знаење

Ја пред малку ја читав саопштениата.ГО заокруживав грешката.Со црвено боја како тије!
Screenshot_1.png

Едит:

Последно уредено:
Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Комедии се тие што го подржуваат испитот. Ги читам подолго време и се прашувам кај им е заглавен мозокот. Исфустрирани се поради нереалното оценување и затоа сакаат државен испит. :aplauz:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ај сеа, почна со истите финти ко мене... :D
Шала на страна, ако е точно ова што го збориш, тогаш сме исти, верувај. :)
Јас одамна ги имам ставено сите на кур и кур не ме боли за ништо. Таа слобода за која збориш, јас ја имам одамна, уживај. Дека ги кењам овие од опозиција, тебе те изгледа дека сум дел од властодржциве, што апсолутно не е точно.

Досадно е само едни исти да кењаш. Мора малку и другиве да се кењаат, и тие не се цвеќиња за мирисање. А и поинтересно ми е нив да ги кењам, повеќе се нервираат. Можи и јас би се нервирал ако 8 години фаќам мувла во опозиција, не знам. :D

Не ме познаваш доволно, затоа ти изгледа дека сум од партија пратен. Сепак, нормално е и тоа. Исто така, нормално е и некогаш да делиш ист став со едните или другите. И тоа се случува.

Иначе, сеуште нема партија која ќе ги застапува моите идеологии, не е формирана сеуште. Дотогаш, ќе јадат ремет и едните и другите. :ojeaa:
Они не се никаков фактор у државава. Нула. Коа ќе бидат, ако некад тоа се деси, ќе праиме муабет за нив. Сеа за сеа, да се држиме на темава.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Жално е за студентите кои мислат дека ако тераат некоја политичка агенда...,најлесно ќе им биде обезбеден просперитет во иднина.
Легура од исти сурати кои мислат дека постои лева и десна чорапа.
Треба да си паднат на најниско ниво ако единствена опција гледаш преку некоја партија.

On.
Респект и почит за студентиве што ќе излезат утре на протест,ќе бидам таму некаде во толпата.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.350
Поени од реакции
21.743
Они не се никаков фактор у државава. Нула. Коа ќе бидат, ако некад тоа се деси, ќе праиме муабет за нив. Сеа за сеа, да се држиме на темава.
Интересни ми се ептен, морам. :D Посебно со ова бомбиве што ги ваѓаат. Па тоа видеото со пасошите, Скај да го правеше, подобро ќе го направеше, пореално. :pos:

Како и да е, продолжете на темава, доста беше оф-топик.

Kajgana Shop

На врв Bottom