ЗАТОА ШТО ДА БИДЕШ СТРЕЈТ Е НОРМАЛНА РАБОТА...
Да си педер за многумина не е нормално (вклучувајќи ме и мене), ама па нивна одлука не ми смета дур не гледам јавно лигавење. Па кога се контра мнозинството нормално е дека некој ќе ги заебава околу тоа. Ако јас имам нос како нож за сечење бурек, нормално дека ќе ме заебаваат. Ако имам уши како Дамбо нормално дека ќе заебаваат.
Притоа овие недостатоци неможе да се променат, а да бидеш педер не е работа која што неможе да се смени или која си ја носиш од раѓање.
Кој како си ја наредил тоа ќе си срка. Сигурно на 80% од луѓето не им е убаво да гледаат како некои двајца стапови стојат на улица и се лапаат. Ми се повраќа од самата помисла. И не ми кажувај сега дека тоа е нормална работ, да било нормално мнозинството ќе сме биде обратни
Како се дискриминирани? Не им даваат работа? Им забрануваат да си фатат дечко?
Никој не им забранува ни да се шетаат и по улици.
Ама се си има граници. Исто како што на некој не ни му се допаѓало да земам и да мочам на сред улица (нешто што за 95% би било ненормална работа, иако не му штети на никој) и има право да ме замава или да ме гледа со други очи, така и на мнозинството НОРМАЛНИ луѓе на сексуален план, никој неможе да им забрани да ги дискриминираат педерите.
Како што кажаа погоре целта на овие одвратни паради е да се врежи во црпката на народот дека да бидеш педер е нормална работа. За среќа никогаш нема да им успее бар не кај поголемиот дел од луѓето.